Přeskočit na obsah

pečivo a mrazák

  • Autor: AjaK

    pečivo a mrazák
    Zdravím všechny a prosím o názor či zkušenost.
    Jak řešíte pečivo v době Vánoc,Nového roku ,kdy se pečivo 3 dny nezaváží.Je lepší dát 3 dny staré pečivo uložené v igelitu,či dát do mrazáku a postupně vydávat. 2dny staré pečivo ještě jde, ale třetí den……Jsme ústav ,není možnost jít nakoupit třeba do supermarketu26.pros.Jak na to kolegové,děkuji A.

    • Autor: malá

      Re: pečivo a mrazák
      Dobrý večer, jsme taky ústav a ještě se nám nestalo, že by nám nezavezli 3 dny pečivo. Nevím odkud jste, my bereme z Penamu a ten celoročním organizacím zaváží.

    • Autor: hygienička

      Re: pečivo a mrazák
      Doporučuji (pokud je ta situace jak popisujete) nákup orig. mraženého pečiva nebo pečiva k dopečení. Jinak porušujete zákon.Pohodový den.

    • Autor: rozmalka

      Re: pečivo a mrazák
      Dobrý den,
      no a co kdybyste vyzkoušela balené pečivo? To mívá trvanlivost 3 dny.

    • Autor: Leona

      Re: pečivo a mrazák
      Existuje mražené pečivo, které pak jen regenerujete nebo dopékáte v konvektomatu. Má jej v nabídce každá firma dodávající mražené zboží. TAkže jej můžete kombivoa t baleným chlebem a aby staroušci nejedli celou dobu jen chléb, můžete zpestřit nabídku mraženým pečivem. Pracovala jsem v domově důchodců také, ale nebyl s pekaři nikdy problém a to byl domov ve velmi malinké vesničce, odřezané od světa.

      • Autor: malá

        Re: pečivo a mrazák
        Myslím,že určitě najdete dodavatele, který vám zaveze.
        Nedovedu si představit kupovat pečivo na dopékání.Ráno to zabere dost času a je to nákladné. Ústav není školka, kde stačí jeden rohlík, u nás musejí mít alespoň čtyři.S mraženým pečivem by se určitě nevešli do rozpočtu.Přeji Vám šťastné pořízení.

        • Autor: AjaK

          Re: pečivo a mrazák
          Moc Vám všem děkuji za nápady,rady a zkušenosti.

          • Autor: Valentýna

            Re: pečivo a mrazák
            Mám stále v zásobě různé trvanlivé balené chleby s trvanlivostí více než 3 měsíce.

        • Autor: AjaK

          Re: pečivo a mrazák
          Je fakt ,že musím počítat každý halíř a každé trvanlivé a mražené pečivo má pro nás dost vysokou cenu.Vše je o penězích…..
          ale i tak díky

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se