Přeskočit na obsah

Pěstování vlastní zeleniny

  • Autor: Makyna

    Pěstování vlastní zeleniny
    Dobrý den. Tento rok jsme u nás v mateřské školce ve spolupráci s rodiči vybudovali ekozahradu. Děti si zde pěstují svoji vlastní zeleninu, drobné ovoce a bylinky. Vidinou bylo vtáhnout děti do této činnosti, starat se společně o všechny rostliny. Jejich odměnou pak pro ně si svoje produkty sklízet. Máme spoustu mrkve, cuket, okurek, rajcatek a bylinek, které bychom rádi zpracovával v naší školní kuchyni a dále je tak dětem předávali v pokrmech. Věřím, že by si jídla více vážili a určitě by jim i vice chutnalo z jejich vlastních vypěstovaných plodin. Co mě ale zajímá.
    ? Samozřejmě bych si přála, aby se i tato zelenina objevila ve spotřebním koši. Zavedu tedy do skladu s nulovými náklady? Je pro tento celý proces od pěstování po zpracování a konečný výdej potřeba být zápis v HACCP? Máte někdo podobnou situaci? Děkuji mnohokrát za odpověď.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se