Přeskočit na obsah

Platýz

  • Autor: JAROSLAVA

    Platýz
    Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat,zda někdo z vás dělá ve školní jídelně platýze,filé z něj by měly být bez kostí a chuťově prý podobné ostatním mořským rybám.Máte někdo zkušenost,případně vyzkoušený oblíbený recept?Předem děkuji za reakce a zdravím Jaroslava

    • Autor: majka1

      Re: Platýz
      dělali jsme platýze na másle s bylinkami a také obalovaného, byl výborný. S kostn¨mi to máte těžké, záleží na dodavateli suroviny a opracování. Mám zkušenosti, že někdy vezmu rybu, která je téměř bez kosti a jindy tatáž surovina kosti obsahuje. Ale je to přece ryba, tak s tím musíte počítat, že nějakou tu kostičku najdete

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se