Platýz
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,zda někdo z vás dělá ve školní jídelně platýze,filé z něj by měly být bez kostí a chuťově prý podobné ostatním mořským rybám.Máte někdo zkušenost,případně vyzkoušený oblíbený recept?Předem děkuji za reakce a zdravím Jaroslava
Re: Platýz
dělali jsme platýze na másle s bylinkami a také obalovaného, byl výborný. S kostn¨mi to máte těžké, záleží na dodavateli suroviny a opracování. Mám zkušenosti, že někdy vezmu rybu, která je téměř bez kosti a jindy tatáž surovina kosti obsahuje. Ale je to přece ryba, tak s tím musíte počítat, že nějakou tu kostičku najdete
Platýz
Autor: JAROSLAVA
Platýz
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,zda někdo z vás dělá ve školní jídelně platýze,filé z něj by měly být bez kostí a chuťově prý podobné ostatním mořským rybám.Máte někdo zkušenost,případně vyzkoušený oblíbený recept?Předem děkuji za reakce a zdravím Jaroslava
Autor: majka1
Re: Platýz
dělali jsme platýze na másle s bylinkami a také obalovaného, byl výborný. S kostn¨mi to máte těžké, záleží na dodavateli suroviny a opracování. Mám zkušenosti, že někdy vezmu rybu, která je téměř bez kosti a jindy tatáž surovina kosti obsahuje. Ale je to přece ryba, tak s tím musíte počítat, že nějakou tu kostičku najdete
Autor: majka1
Re: Platýz
omlouvám se za překlep 🙂