Přeskočit na obsah

pohotové potraviny

  • Autor: jana

    pohotové potraviny
    Chtěla bych se zeptat,jestli na větších jídelnách používáte vývary,hotové omáčky a ins.čaje neb nápoje obohacené vitamíny?jako doplňky Děkuji

    • Autor: 3w

      Re: pohotové potraviny
      Jsme velká jídelna, vývar ani hotové omáčky nepoužíváme. Ne striktně, občas – cca 1 x do měsíce třeba na dvojku omáčku na těstoviny, ale jen minimum firem má omáčku chutnou. Vývar ne. Instantní čaje ano, používáme vířič, ten si děti zamilovaly.

      Vše instantní je zbytečně drahé a obvykle není dobré. Zkrátka nízká kvalita za vysoké ceny.

    • Autor: 3w

      Re: pohotové potraviny
      Jsme velká jídelna, vývar ani hotové omáčky nepoužíváme. Ne striktně, občas – cca 1 x do měsíce třeba na dvojku omáčku na těstoviny, ale jen minimum firem má omáčku chutnou. Vývar ne. Instantní čaje ano, používáme vířič, ten si děti zamilovaly.

      Vše instantní je zbytečně drahé a obvykle není dobré. Zkrátka nízká kvalita za vysoké ceny.

    • Autor: 3w

      Re: pohotové potraviny
      Jsme velká jídelna, vývar ani hotové omáčky nepoužíváme. Ne striktně, občas – cca 1 x do měsíce třeba na dvojku omáčku na těstoviny, ale jen minimum firem má omáčku chutnou. Vývar ne. Instantní čaje ano, používáme vířič, ten si děti zamilovaly.

      Vše instantní je zbytečně drahé a obvykle není dobré. Zkrátka nízká kvalita za vysoké ceny.

    • Autor: Jana

      Re: pohotové potraviny
      Co všechno dáváte do výřiče?

      • Autor: 3w

        Re: pohotové potraviny
        Do vířiče lze dát vodu se šťávou, džus, také jsme v létě uvařili obyčejný čaj s citronem nebo čaj ovocný, nechali vychladit mimo vířič a pak dochladili ve vířiči. „Obal prodává“ a pro děti je obyčejný čaj s citronem atraktivnější z vířiče než z hrnečků nalitý předem.

    • Autor: Jana

      Re: pohotové potraviny
      Co všechno dáváte do výřiče?

      • Autor: 3w

        Re: pohotové potraviny
        Do vířiče lze dát vodu se šťávou, džus, také jsme v létě uvařili obyčejný čaj s citronem nebo čaj ovocný, nechali vychladit mimo vířič a pak dochladili ve vířiči. „Obal prodává“ a pro děti je obyčejný čaj s citronem atraktivnější z vířiče než z hrnečků nalitý předem.

    • Autor: Jana

      Re: pohotové potraviny
      Co všechno dáváte do výřiče?

      • Autor: 3w

        Re: pohotové potraviny
        Do vířiče lze dát vodu se šťávou, džus, také jsme v létě uvařili obyčejný čaj s citronem nebo čaj ovocný, nechali vychladit mimo vířič a pak dochladili ve vířiči. „Obal prodává“ a pro děti je obyčejný čaj s citronem atraktivnější z vířiče než z hrnečků nalitý předem.

    • Autor: zdena

      Re: pohotové potraviny
      Milé dámy,dovolte abych i já přispěla se svou troškou do mlýna. Jsme malá jídelna, vaříme 160 obědů ,hotové omáčky
      odmítám, měla jsem možnost ochutnat rajskou omáčku,byla to hrůza.Jsem toho názoru,že šikovná kuchařka udělá rajskou, svíčkovou,další omáčky a nejen ty , takové, po kterých se strávníci jen olizují. Jediné co používám je podravka a to jen na dochucování jídla.Do polévky 150 gr na
      40 litrů. Jsem přesvědčena, že těchto jídel v sáčku si děti užijí doma dost. Další věcí je stránka finanční, pokud bych brala tyto věci, na ovoce a zeleninu by se už nedostalo. Přeji Vám mnoho spokojených strávníků.

    • Autor: zdena

      Re: pohotové potraviny
      Milé dámy,dovolte abych i já přispěla se svou troškou do mlýna. Jsme malá jídelna, vaříme 160 obědů ,hotové omáčky
      odmítám, měla jsem možnost ochutnat rajskou omáčku,byla to hrůza.Jsem toho názoru,že šikovná kuchařka udělá rajskou, svíčkovou,další omáčky a nejen ty , takové, po kterých se strávníci jen olizují. Jediné co používám je podravka a to jen na dochucování jídla.Do polévky 150 gr na
      40 litrů. Jsem přesvědčena, že těchto jídel v sáčku si děti užijí doma dost. Další věcí je stránka finanční, pokud bych brala tyto věci, na ovoce a zeleninu by se už nedostalo. Přeji Vám mnoho spokojených strávníků.

    • Autor: zdena

      Re: pohotové potraviny
      Milé dámy,dovolte abych i já přispěla se svou troškou do mlýna. Jsme malá jídelna, vaříme 160 obědů ,hotové omáčky
      odmítám, měla jsem možnost ochutnat rajskou omáčku,byla to hrůza.Jsem toho názoru,že šikovná kuchařka udělá rajskou, svíčkovou,další omáčky a nejen ty , takové, po kterých se strávníci jen olizují. Jediné co používám je podravka a to jen na dochucování jídla.Do polévky 150 gr na
      40 litrů. Jsem přesvědčena, že těchto jídel v sáčku si děti užijí doma dost. Další věcí je stránka finanční, pokud bych brala tyto věci, na ovoce a zeleninu by se už nedostalo. Přeji Vám mnoho spokojených strávníků.

    • Autor: Evča

      Re: pohotové potraviny
      Nepoužíváme hotové omáčky ani polévky. Vývary používáme na dochucení / houbový, zeleninový, podravku /, nápoje máme instantní vitamínové. Marodí mi kuchařka již 5 měsíců a nikoho to nezajímá, tak jsme teď zkusily hotové jíšky. Ať si zbývající děvčata trochu oddychnou.

    • Autor: Evča

      Re: pohotové potraviny
      Nepoužíváme hotové omáčky ani polévky. Vývary používáme na dochucení / houbový, zeleninový, podravku /, nápoje máme instantní vitamínové. Marodí mi kuchařka již 5 měsíců a nikoho to nezajímá, tak jsme teď zkusily hotové jíšky. Ať si zbývající děvčata trochu oddychnou.

    • Autor: Evča

      Re: pohotové potraviny
      Nepoužíváme hotové omáčky ani polévky. Vývary používáme na dochucení / houbový, zeleninový, podravku /, nápoje máme instantní vitamínové. Marodí mi kuchařka již 5 měsíců a nikoho to nezajímá, tak jsme teď zkusily hotové jíšky. Ať si zbývající děvčata trochu oddychnou.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se