Přeskočit na obsah

pokles .vyšší teplota

  • Autor: awelina

    pokles .vyšší teplota
    Dobrý den,prosím,jak máte v HACCP ošetřen pokles teploty u teplých pokrmů pod 60°C a u chlazených zvýšení nad 8°C.Děkuji za každou odpověď

    • Autor: chytrejzvodnan

      jednoduše: běhwem výdeje teplých pokrmů, nebo při skladování chlazených pokrmů máte zapracováno jejich pravidelné sledování. A když teplota nevyhovuje, provedete zápis a zároveň učiněná opatření, např. regenerace na vyšší teplotu, nebo úprava teploty v chladícím zařízení, jeho seřízením.

    • Autor: terča

      U nás to děláme stejně. Hlavně je důležité psát do kritických bodů tak jak to je. Nikdo vám neuvěří,že se vám nestane,že klesne během výdeje teplota. A určitě vám za to hygiena neutrhne hlavu..

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se