Re: Polotovar
Nikde nic zakázáno není a nikde není napsáno co a jak často-pokud tedy plníte spotřební koš. Musíte jen vědět, proč to děláte a tomu, kdo Vás kritizuje musíte umět argumentovat „co Vás k tomu vede“. Pokud Vás však kritizují strávníci-velice bych se nad tím zamyslela. Pokud ředitel, který Vás „bere u huby“ na mzdách a na lidech a potom kritizuje, když nestíháte a musíte dělat z polotovarů,tak se nemůže divit. Pokud Vás kritizuje, ale Vy a personál v kuchyni kmitáte jak veverky, vaříte xy druhů jídel, denně xy druhů salátů a pod., z podlahy u Vás se dá jíst, tak pak určitě víte, proč polotovary používáte.Pokud Vás kritizuje někdo, kdo o tom nemá páru, tak bych se nevzrušovala.
Re: Polotovar
Nikde nic zakázáno není a nikde není napsáno co a jak často-pokud tedy plníte spotřební koš. Musíte jen vědět, proč to děláte a tomu, kdo Vás kritizuje musíte umět argumentovat „co Vás k tomu vede“. Pokud Vás však kritizují strávníci-velice bych se nad tím zamyslela. Pokud ředitel, který Vás „bere u huby“ na mzdách a na lidech a potom kritizuje, když nestíháte a musíte dělat z polotovarů,tak se nemůže divit. Pokud Vás kritizuje, ale Vy a personál v kuchyni kmitáte jak veverky, vaříte xy druhů jídel, denně xy druhů salátů a pod., z podlahy u Vás se dá jíst, tak pak určitě víte, proč polotovary používáte.Pokud Vás kritizuje někdo, kdo o tom nemá páru, tak bych se nevzrušovala.
Re: Polotovar
Nikde nic zakázáno není a nikde není napsáno co a jak často-pokud tedy plníte spotřební koš. Musíte jen vědět, proč to děláte a tomu, kdo Vás kritizuje musíte umět argumentovat „co Vás k tomu vede“. Pokud Vás však kritizují strávníci-velice bych se nad tím zamyslela. Pokud ředitel, který Vás „bere u huby“ na mzdách a na lidech a potom kritizuje, když nestíháte a musíte dělat z polotovarů,tak se nemůže divit. Pokud Vás kritizuje, ale Vy a personál v kuchyni kmitáte jak veverky, vaříte xy druhů jídel, denně xy druhů salátů a pod., z podlahy u Vás se dá jíst, tak pak určitě víte, proč polotovary používáte.Pokud Vás kritizuje někdo, kdo o tom nemá páru, tak bych se nevzrušovala.
Re: Polotovar
Také někdy použijeme polotovary. Třeba plněné bramborové šišky mákem, masové krokety plněné špenátem, rybí file s brokolicí a sýrovou omáčkou obalované, … Proč je nepoužít? Nedáváme je denně, spíše je využíváme, když některá kuchařka omarodí nebo vybírá volno za víkendové služby. Pro naše děti je to zajímavá změna.
Re: Polotovar
Také někdy použijeme polotovary. Třeba plněné bramborové šišky mákem, masové krokety plněné špenátem, rybí file s brokolicí a sýrovou omáčkou obalované, … Proč je nepoužít? Nedáváme je denně, spíše je využíváme, když některá kuchařka omarodí nebo vybírá volno za víkendové služby. Pro naše děti je to zajímavá změna.
Re: Polotovar
Také někdy použijeme polotovary. Třeba plněné bramborové šišky mákem, masové krokety plněné špenátem, rybí file s brokolicí a sýrovou omáčkou obalované, … Proč je nepoužít? Nedáváme je denně, spíše je využíváme, když některá kuchařka omarodí nebo vybírá volno za víkendové služby. Pro naše děti je to zajímavá změna.
Polotovar
Autor: Jarca
Polotovar
Jsem kritizována, že do skladby jídelníčků zařazuji polotovary. Je možno je vůbec používat a jak často?
Autor: Anonymní
Re: Polotovar
Nikde nic zakázáno není a nikde není napsáno co a jak často-pokud tedy plníte spotřební koš. Musíte jen vědět, proč to děláte a tomu, kdo Vás kritizuje musíte umět argumentovat „co Vás k tomu vede“. Pokud Vás však kritizují strávníci-velice bych se nad tím zamyslela. Pokud ředitel, který Vás „bere u huby“ na mzdách a na lidech a potom kritizuje, když nestíháte a musíte dělat z polotovarů,tak se nemůže divit. Pokud Vás kritizuje, ale Vy a personál v kuchyni kmitáte jak veverky, vaříte xy druhů jídel, denně xy druhů salátů a pod., z podlahy u Vás se dá jíst, tak pak určitě víte, proč polotovary používáte.Pokud Vás kritizuje někdo, kdo o tom nemá páru, tak bych se nevzrušovala.
Autor: Anonymní
Re: Polotovar
Nikde nic zakázáno není a nikde není napsáno co a jak často-pokud tedy plníte spotřební koš. Musíte jen vědět, proč to děláte a tomu, kdo Vás kritizuje musíte umět argumentovat „co Vás k tomu vede“. Pokud Vás však kritizují strávníci-velice bych se nad tím zamyslela. Pokud ředitel, který Vás „bere u huby“ na mzdách a na lidech a potom kritizuje, když nestíháte a musíte dělat z polotovarů,tak se nemůže divit. Pokud Vás kritizuje, ale Vy a personál v kuchyni kmitáte jak veverky, vaříte xy druhů jídel, denně xy druhů salátů a pod., z podlahy u Vás se dá jíst, tak pak určitě víte, proč polotovary používáte.Pokud Vás kritizuje někdo, kdo o tom nemá páru, tak bych se nevzrušovala.
Autor: Anonymní
Re: Polotovar
Nikde nic zakázáno není a nikde není napsáno co a jak často-pokud tedy plníte spotřební koš. Musíte jen vědět, proč to děláte a tomu, kdo Vás kritizuje musíte umět argumentovat „co Vás k tomu vede“. Pokud Vás však kritizují strávníci-velice bych se nad tím zamyslela. Pokud ředitel, který Vás „bere u huby“ na mzdách a na lidech a potom kritizuje, když nestíháte a musíte dělat z polotovarů,tak se nemůže divit. Pokud Vás kritizuje, ale Vy a personál v kuchyni kmitáte jak veverky, vaříte xy druhů jídel, denně xy druhů salátů a pod., z podlahy u Vás se dá jíst, tak pak určitě víte, proč polotovary používáte.Pokud Vás kritizuje někdo, kdo o tom nemá páru, tak bych se nevzrušovala.
Autor: Evča
Re: Polotovar
Také někdy použijeme polotovary. Třeba plněné bramborové šišky mákem, masové krokety plněné špenátem, rybí file s brokolicí a sýrovou omáčkou obalované, … Proč je nepoužít? Nedáváme je denně, spíše je využíváme, když některá kuchařka omarodí nebo vybírá volno za víkendové služby. Pro naše děti je to zajímavá změna.
Autor: Evča
Re: Polotovar
Také někdy použijeme polotovary. Třeba plněné bramborové šišky mákem, masové krokety plněné špenátem, rybí file s brokolicí a sýrovou omáčkou obalované, … Proč je nepoužít? Nedáváme je denně, spíše je využíváme, když některá kuchařka omarodí nebo vybírá volno za víkendové služby. Pro naše děti je to zajímavá změna.
Autor: Evča
Re: Polotovar
Také někdy použijeme polotovary. Třeba plněné bramborové šišky mákem, masové krokety plněné špenátem, rybí file s brokolicí a sýrovou omáčkou obalované, … Proč je nepoužít? Nedáváme je denně, spíše je využíváme, když některá kuchařka omarodí nebo vybírá volno za víkendové služby. Pro naše děti je to zajímavá změna.