Přeskočit na obsah

Polotovar

  • Autor: Jarca

    Polotovar
    Jsem kritizována, že do skladby jídelníčků zařazuji polotovary. Je možno je vůbec používat a jak často?

    • Autor: Anonymní

      Re: Polotovar
      Nikde nic zakázáno není a nikde není napsáno co a jak často-pokud tedy plníte spotřební koš. Musíte jen vědět, proč to děláte a tomu, kdo Vás kritizuje musíte umět argumentovat „co Vás k tomu vede“. Pokud Vás však kritizují strávníci-velice bych se nad tím zamyslela. Pokud ředitel, který Vás „bere u huby“ na mzdách a na lidech a potom kritizuje, když nestíháte a musíte dělat z polotovarů,tak se nemůže divit. Pokud Vás kritizuje, ale Vy a personál v kuchyni kmitáte jak veverky, vaříte xy druhů jídel, denně xy druhů salátů a pod., z podlahy u Vás se dá jíst, tak pak určitě víte, proč polotovary používáte.Pokud Vás kritizuje někdo, kdo o tom nemá páru, tak bych se nevzrušovala.

    • Autor: Anonymní

      Re: Polotovar
      Nikde nic zakázáno není a nikde není napsáno co a jak často-pokud tedy plníte spotřební koš. Musíte jen vědět, proč to děláte a tomu, kdo Vás kritizuje musíte umět argumentovat „co Vás k tomu vede“. Pokud Vás však kritizují strávníci-velice bych se nad tím zamyslela. Pokud ředitel, který Vás „bere u huby“ na mzdách a na lidech a potom kritizuje, když nestíháte a musíte dělat z polotovarů,tak se nemůže divit. Pokud Vás kritizuje, ale Vy a personál v kuchyni kmitáte jak veverky, vaříte xy druhů jídel, denně xy druhů salátů a pod., z podlahy u Vás se dá jíst, tak pak určitě víte, proč polotovary používáte.Pokud Vás kritizuje někdo, kdo o tom nemá páru, tak bych se nevzrušovala.

    • Autor: Anonymní

      Re: Polotovar
      Nikde nic zakázáno není a nikde není napsáno co a jak často-pokud tedy plníte spotřební koš. Musíte jen vědět, proč to děláte a tomu, kdo Vás kritizuje musíte umět argumentovat „co Vás k tomu vede“. Pokud Vás však kritizují strávníci-velice bych se nad tím zamyslela. Pokud ředitel, který Vás „bere u huby“ na mzdách a na lidech a potom kritizuje, když nestíháte a musíte dělat z polotovarů,tak se nemůže divit. Pokud Vás kritizuje, ale Vy a personál v kuchyni kmitáte jak veverky, vaříte xy druhů jídel, denně xy druhů salátů a pod., z podlahy u Vás se dá jíst, tak pak určitě víte, proč polotovary používáte.Pokud Vás kritizuje někdo, kdo o tom nemá páru, tak bych se nevzrušovala.

    • Autor: Evča

      Re: Polotovar
      Také někdy použijeme polotovary. Třeba plněné bramborové šišky mákem, masové krokety plněné špenátem, rybí file s brokolicí a sýrovou omáčkou obalované, … Proč je nepoužít? Nedáváme je denně, spíše je využíváme, když některá kuchařka omarodí nebo vybírá volno za víkendové služby. Pro naše děti je to zajímavá změna.

    • Autor: Evča

      Re: Polotovar
      Také někdy použijeme polotovary. Třeba plněné bramborové šišky mákem, masové krokety plněné špenátem, rybí file s brokolicí a sýrovou omáčkou obalované, … Proč je nepoužít? Nedáváme je denně, spíše je využíváme, když některá kuchařka omarodí nebo vybírá volno za víkendové služby. Pro naše děti je to zajímavá změna.

    • Autor: Evča

      Re: Polotovar
      Také někdy použijeme polotovary. Třeba plněné bramborové šišky mákem, masové krokety plněné špenátem, rybí file s brokolicí a sýrovou omáčkou obalované, … Proč je nepoužít? Nedáváme je denně, spíše je využíváme, když některá kuchařka omarodí nebo vybírá volno za víkendové služby. Pro naše děti je to zajímavá změna.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se