Přeskočit na obsah

Pracovní obuv

  • Autor: Olina

    Pracovní obuv
    Dnes nám bylo nařízeno, abychom požívaly v kuchyni uzavřené boty s plnou špičkou /z bezpečnostních důvodů/. Děvčatům se to nelibí a tak chci požádat o radu – jaké boty používáte v jiných kuchyních. Děkuji

    • Autor: eva 2

      Nechci tady dělat propagaci firmě Gastro bonno, ale má opravdu dobrou nabídku pracovnícj oděvů a pomůcek,včetně obuvi.Pracovních bot je velký výběr, osobně se za boty s plnou špičkou přimlouvám z bezpečnostních důvodů. On takový úraz způsobený horkou tekutinou není nic příjemného a v takové chvíli dáte za boty s plnou špičkou cokoliv. A´t jsou holky rozumné, na parádě tady vůbec nezáleží, důležitá je ochrana 🙂

    • Autor: haris

      U nás také musí být obuv s uzavřenou špičkou.Jsou těžké,tvrdé a po 12hodinách v nich bolí nohy jak čert.Jedna koleg.už má výjimku ze zdrav.důvodů a nosí uzavřené polobotky.Jinak by přestala chodit úplně.Sice proti horkému jsou fajn,ale jinak v nich bolí nohy.Ale dodržujeme co musíme.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se