Přeskočit na obsah

Předpříprava masa

  • Autor: Marek Leschi

    Dobrý den, prosím přeme se v práci s kolegou o tuto otázku. Může si, z časových důvodů, nakrájet maso den dopředu a uchovat ho v lednici do druhého dne? Maso je na spodní polici v lednici a je zafolivané (zafreshované) děkuji za informaci. Jde mi o to, aby na něj nepřišla hygiena nebo aby něco neporušoval. Popřipadě jsou nějaké odkazy na nějaké předpisy a normy?

  • Autor: Halka Žaludová

    Označte jako rozpracovaný produkt

  • Autor: Jarmila Fuksová

    Někdy si taky maso krájíme dopředu, mám u toho lístek s názvem příprava polotovaru (co je to za maso a od kterého dodavatele), datum zpracování, datum spotřeby (vždy následující den). Hlavně to musíte mít popsané i v HACCP.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se