Dobrý den, prosím přeme se v práci s kolegou o tuto otázku. Může si, z časových důvodů, nakrájet maso den dopředu a uchovat ho v lednici do druhého dne? Maso je na spodní polici v lednici a je zafolivané (zafreshované) děkuji za informaci. Jde mi o to, aby na něj nepřišla hygiena nebo aby něco neporušoval. Popřipadě jsou nějaké odkazy na nějaké předpisy a normy?
Někdy si taky maso krájíme dopředu, mám u toho lístek s názvem příprava polotovaru (co je to za maso a od kterého dodavatele), datum zpracování, datum spotřeby (vždy následující den). Hlavně to musíte mít popsané i v HACCP.
Předpříprava masa
Autor: Marek Leschi
Dobrý den, prosím přeme se v práci s kolegou o tuto otázku. Může si, z časových důvodů, nakrájet maso den dopředu a uchovat ho v lednici do druhého dne? Maso je na spodní polici v lednici a je zafolivané (zafreshované) děkuji za informaci. Jde mi o to, aby na něj nepřišla hygiena nebo aby něco neporušoval. Popřipadě jsou nějaké odkazy na nějaké předpisy a normy?
Autor: Halka Žaludová
Označte jako rozpracovaný produkt
Autor: Jarmila Fuksová
Někdy si taky maso krájíme dopředu, mám u toho lístek s názvem příprava polotovaru (co je to za maso a od kterého dodavatele), datum zpracování, datum spotřeby (vždy následující den). Hlavně to musíte mít popsané i v HACCP.