Přepočet svačin v MŠ na obědy pro cenovou kalkulac
Autor: rohlik
Přepočet svačin v MŠ na obědy pro cenovou kalkulac
Dobrý den, dělám novou kalkulaci na oběd pro cizí strávníky a potřebovala bych poradit, jak přepočítám svačiny v MŠ na oběd.A podle čeho se řídíte? Děkuji
dobrý den,nechápu jak souvisí cizí strávník se svačinkou :-), pro cizího strávníka musíte mít v kalkulaci ceny oběda započítány suroviny na výrobu,spotřebu energií a ostatních nákladů a mzdy zaměstnanců – to pro svačinky počítáte pouze suroviny na výrobu…. hezký den
Ano chápu,ale potřebuji přepočítat mzdu na jeden uvařený oběd a pokud připravujeme svačinky,tak ty bych potřebovala přepočítat na oběd. Již tady byla diskuse na toto téma, ale nemůžu jí najít. Někdo přepočítával 0,2 někdo 0,3. Vezmu celkovou částku vyplacenou na mzdy za loňský rok a vydělím počtem uvařených obědů,ale svačinky se do toho určitě musí nějakým způsobem přepočítat. Děkuji a snad mne pochopíte,hezký den Zdena
Po konzultaci s krajskou metodičkou používáme koeficient 0,50, tj. 2 svačiny jsou na úrovni 1 oběda. V našem kraji to tak odpovídá i rozpočtovaným mzdovým prostředkům.
Dobrý den. Mám dotaz,stanovují se cenové kalkulace ( mzdový a provozní náklad ) za kalendářní rok, nebo za školní rok? Budeme nově stravovat cizí strávníky a potřebuji to vědět. Je na to nějaká metodika? Díky za informace.
Přepočet svačin v MŠ na obědy pro cenovou kalkulac
Autor: rohlik
Přepočet svačin v MŠ na obědy pro cenovou kalkulac
Dobrý den, dělám novou kalkulaci na oběd pro cizí strávníky a potřebovala bych poradit, jak přepočítám svačiny v MŠ na oběd.A podle čeho se řídíte? Děkuji
Autor: eva2
dobrý den,nechápu jak souvisí cizí strávník se svačinkou :-), pro cizího strávníka musíte mít v kalkulaci ceny oběda započítány suroviny na výrobu,spotřebu energií a ostatních nákladů a mzdy zaměstnanců – to pro svačinky počítáte pouze suroviny na výrobu…. hezký den
Autor: rohlik
Ano chápu,ale potřebuji přepočítat mzdu na jeden uvařený oběd a pokud připravujeme svačinky,tak ty bych potřebovala přepočítat na oběd. Již tady byla diskuse na toto téma, ale nemůžu jí najít. Někdo přepočítával 0,2 někdo 0,3. Vezmu celkovou částku vyplacenou na mzdy za loňský rok a vydělím počtem uvařených obědů,ale svačinky se do toho určitě musí nějakým způsobem přepočítat. Děkuji a snad mne pochopíte,hezký den Zdena
Autor: kiki
Zdravím, u nás přepočítáváme na jeden oběd pět svačin. Hezký den
Autor: All-iii
Zdravím Vás, koeficient pro zahrnutí k a ž d é h o doplňkového jídla (snídaně, přesnídávka, svačina) do výkonu ŠJ je 0,15
Autor: milica
Po konzultaci s krajskou metodičkou používáme koeficient 0,50, tj. 2 svačiny jsou na úrovni 1 oběda. V našem kraji to tak odpovídá i rozpočtovaným mzdovým prostředkům.
Autor: Metodička JMK
Jihomoravský kraj (po konzultaci s ČŠI) – koeficient pro zahrnutí každého doplňkového jídla je 0,15.
Autor: rohlik
Všem děkuji za snahu mi pomoci a přeji hezký den Zdena
Autor: jasarina
Dobrý den. Mám dotaz,stanovují se cenové kalkulace ( mzdový a provozní náklad ) za kalendářní rok, nebo za školní rok? Budeme nově stravovat cizí strávníky a potřebuji to vědět. Je na to nějaká metodika? Díky za informace.