Přeprava těstovin na výdejny
Dobrý den,
prosím poraďte mi, jak přpravit těstoviny ze závodní kuchyně do výdejny a udržet teplotu uvedenou v HACCP (což je u nás 60°C), tak aby z těstovin nebyla kaše a výdej trvá asi 4 hod.
Nemáme šokové zchlazovače a jedná se o 120 porcí. V současné době těstoviny po uvaření propláchneme studenou vodou, přidáme olej a dáme do várnic. Ve výdejně si je ohřejí ve výdejních režonech postupně. Děkuji
Přeprava těstovin na výdejny
Autor: zezulka
Přeprava těstovin na výdejny
Dobrý den,
prosím poraďte mi, jak přpravit těstoviny ze závodní kuchyně do výdejny a udržet teplotu uvedenou v HACCP (což je u nás 60°C), tak aby z těstovin nebyla kaše a výdej trvá asi 4 hod.
Nemáme šokové zchlazovače a jedná se o 120 porcí. V současné době těstoviny po uvaření propláchneme studenou vodou, přidáme olej a dáme do várnic. Ve výdejně si je ohřejí ve výdejních režonech postupně. Děkuji
Autor: haris
S udržením teploty a kvality je problém,my dovařujeme postupně.