Přeskočit na obsah

přírodní řízky v konvektomatu

  • Autor: berry

    přírodní řízky v konvektomatu
    Může mi někdo poradit, jak přesně postupovat při přípravě přírodních řízků v konvektomatu? Naše kuchařka je má stále tuhé jako podrážky a stejné je to i se španělskými ptáčky, nebo s podobným masem, které se nepřipravuje vcelku. Zajímal by nás podrobný postup – tedy čas tepelné úpravy, teplota, případně pára, množství tekutiny, kterou maso podleju a pod. Za rady předem děkuji.

    • Autor: haris

      Re: přírodní řízky v konvektomatu
      Dáváme páru a pak opékací program lehce tak 30-45 minut parní a lehce opékaní. Máme přímo papír s hodnotama pro konvenkt.
      mohu naskenovat a poslat.

      • Autor: berry

        Re: přírodní řízky v konvektomatu
        To budu ráda. Děkuji.

      • Autor: danča

        Re: přírodní řízky v konvektomatu
        Prosím pošlete mi ten papír, máme s tím také problém.

        • Autor: danča

          Re: přírodní řízky v konvektomatu
          Prosím pošlete mi také oskenované hodnoty, děkuji. Danča

        • Autor: haris

          Re: přírodní řízky v konvektomatu
          Došla pošta??

    • Autor: mumina

      Re: přírodní řízky v konvektomatu
      Dobrý den, míme konvektomat Retigo a přímo v něm program na přírodní řízky. Je to pára 99 st. 20 min a kombi 145 st. 30 min.

      • Autor: haris

        Re: přírodní řízky v konvektomatu
        Máme skoro stejné teploty.Udělali jsme si některé vlastní,protože původní nastavení od Ret. je 15min/210st. a pak kombi 60 min/160st.Maso bylo jak podrážka.Chce to vyzkoušet.
        Tak hezký den!

    • Autor: amalie

      Re: přírodní řízky v konvektomatu
      Dobrý den, my děláme přírodní řízky z kotlety bez kosti. Napřed je zprudka opečeme v pánvi a pak necháme asi 1.5 hod. dotáhnout v konvektomatu. Masíčko je krásně měkoučké a děti to mají moc rády. Děláme to tak téměř všude, kde chceme mít plátek masa.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se