přírodní řízky v konvektomatu
Může mi někdo poradit, jak přesně postupovat při přípravě přírodních řízků v konvektomatu? Naše kuchařka je má stále tuhé jako podrážky a stejné je to i se španělskými ptáčky, nebo s podobným masem, které se nepřipravuje vcelku. Zajímal by nás podrobný postup – tedy čas tepelné úpravy, teplota, případně pára, množství tekutiny, kterou maso podleju a pod. Za rady předem děkuji.
Re: přírodní řízky v konvektomatu
Dáváme páru a pak opékací program lehce tak 30-45 minut parní a lehce opékaní. Máme přímo papír s hodnotama pro konvenkt.
mohu naskenovat a poslat.
Re: přírodní řízky v konvektomatu
Dobrý den, míme konvektomat Retigo a přímo v něm program na přírodní řízky. Je to pára 99 st. 20 min a kombi 145 st. 30 min.
Re: přírodní řízky v konvektomatu
Máme skoro stejné teploty.Udělali jsme si některé vlastní,protože původní nastavení od Ret. je 15min/210st. a pak kombi 60 min/160st.Maso bylo jak podrážka.Chce to vyzkoušet.
Tak hezký den!
Re: přírodní řízky v konvektomatu
Dobrý den, my děláme přírodní řízky z kotlety bez kosti. Napřed je zprudka opečeme v pánvi a pak necháme asi 1.5 hod. dotáhnout v konvektomatu. Masíčko je krásně měkoučké a děti to mají moc rády. Děláme to tak téměř všude, kde chceme mít plátek masa.
přírodní řízky v konvektomatu
Autor: berry
přírodní řízky v konvektomatu
Může mi někdo poradit, jak přesně postupovat při přípravě přírodních řízků v konvektomatu? Naše kuchařka je má stále tuhé jako podrážky a stejné je to i se španělskými ptáčky, nebo s podobným masem, které se nepřipravuje vcelku. Zajímal by nás podrobný postup – tedy čas tepelné úpravy, teplota, případně pára, množství tekutiny, kterou maso podleju a pod. Za rady předem děkuji.
Autor: haris
Re: přírodní řízky v konvektomatu
Dáváme páru a pak opékací program lehce tak 30-45 minut parní a lehce opékaní. Máme přímo papír s hodnotama pro konvenkt.
mohu naskenovat a poslat.
Autor: berry
Re: přírodní řízky v konvektomatu
To budu ráda. Děkuji.
Autor: danča
Re: přírodní řízky v konvektomatu
Prosím pošlete mi ten papír, máme s tím také problém.
Autor: danča
Re: přírodní řízky v konvektomatu
Prosím pošlete mi také oskenované hodnoty, děkuji. Danča
Autor: haris
Re: přírodní řízky v konvektomatu
Došla pošta??
Autor: mumina
Re: přírodní řízky v konvektomatu
Dobrý den, míme konvektomat Retigo a přímo v něm program na přírodní řízky. Je to pára 99 st. 20 min a kombi 145 st. 30 min.
Autor: haris
Re: přírodní řízky v konvektomatu
Máme skoro stejné teploty.Udělali jsme si některé vlastní,protože původní nastavení od Ret. je 15min/210st. a pak kombi 60 min/160st.Maso bylo jak podrážka.Chce to vyzkoušet.
Tak hezký den!
Autor: amalie
Re: přírodní řízky v konvektomatu
Dobrý den, my děláme přírodní řízky z kotlety bez kosti. Napřed je zprudka opečeme v pánvi a pak necháme asi 1.5 hod. dotáhnout v konvektomatu. Masíčko je krásně měkoučké a děti to mají moc rády. Děláme to tak téměř všude, kde chceme mít plátek masa.