Prosba
Můžete mi, prosím, napsat kontakty na prodejce nádobí pro školní jídelny mateřských škol, zdá se, že je velký probém koupit hrníčky a hluboké a plytké talíře odpovídajících rozměrů, děkuji
Re: Prosba
„Pusinková“? Není to trochu nepřesné? Nejsem zastáncem všelijakých názvů, z kterých strávník nepozná, co vlastně baští. Za pár let se v restauraci Váš strávník bude ptát po polévce k zulíbání a oni jí nebudou mít … Zdravím Vás Iva … a nic ve zlém. Já jsem se dnes poprvé usmála, tak jsem to trochu odlehčila.
Re: Prosba
No, pojmenovaly jsme jí tak proto, že „drštkové“ dostáváme všude až až. 🙂 Jen někde něco chcete, tak se do vás hned pustí. 🙂 A i to vaše pousmání je pro nás odměnou.
Re: Prosba
Rodiče dětí ve školní družině přišli s prosbou, zda bychom dětem nemohli připravovat odpolední svačinky. Máte s tím někdo zkušenosti? Byla by třeba nějaká kalkulace podobná jako pro cizí strávníky (tedy včetně mezd, odvodů a všeho ostatního)? Co na to hygiena?Poraďte. Děkuji.
Re: Prosba
Já nakupuji většinou přes internet u Gastronom international.Je to spolehlivá firma a zboží mám do týdne na pracovišti.Můžete si zavolat o katalog na tel.č.777105178nebo841177178.Určitě budete spokojená,ceny mají dobré.
Re: Prosba
Vyžádejte si nabídkový list od firmy „Špiller-velkoobchod gastro s.r.o.“ Na Roudné 80/857, 301 65 Plzeň, tel. 377 223 440, 377 549 195, e-mail spiller@cbox.cz, irena.spillerova@volny.cz.
Mají veškeré nádobí, včetně dětského. Spolupráce s nimi dobrá.
Re: Prosba
mám prosbu,můžete mi prosím někdo poradit,jak se dělají bramborové placky pro asi 100lidí??nevím v čem nebo na čem??doma si je děláme normálně na tálech na sucho na plynovém sporáku,ale v práci s tímto množstvím kde jsou jen elektrická kamna a konvektomat,nemám bohužel zatím žádné zkušenosti.Poraďte prosím,děkuji.
Re: Prosba
My je děláme z bramborového těsta s přidáním 1/3 vařených brambor a děláme je v konvenktomatu. Používáme černé plechy namazané olejem. Podáváme k nim dušenou zeleninu.
Re: Prosba
děláme je taky z bramborového těsta, vařené brambory nepřidáváme a smažíme na oleji na pánvi, podáváme s bílou kávou a děcka je mají moc rády – normujeme jako bramborové knedle+ přídavky
občas je namázneme povidly a to je taky moc dobré
tak dobrou chuť
Re: Prosba
Ahoj,ja jsem je ted nedavno dělala s uzenym a zelim.Dětem moc chutnaji……Syrove,oloupane brambory postrouham jako mrkem(pokud mate starou hlavici na robot,je to fajn,nudličky jsou jemnějši,pokud ne,taky to nevadi)Ja vařim asi 180 porci.Smažim je na velke litinove panvi,vleze se mi jich tam asi 9 najednou,oleje davam přiměřeně,jde to krasně,jen to chce trochu trpělivosti,než udělate prvnich par kousku,mužou se vam přilepovat,ale to je normalni.Jinak normy a postup prace je ve školnich normach,tam bramboraky jsou.Papa
hledám
Zdravím přítomné,marně hledám na jídelnách někoho kdo vaří pro děti a dospělé v ústavech sociální péče.Důchodce,tělsně a mentálně postižené lidičky od 3-100let.Ráda bych s někým konzultovala problémy a nápady.děkuji
Re: hledám
Omlouvam se,jestli se tě slovo ustav dotklo.Pochopila jsem,že se jedna o dětsky domov.Pokud bych uměla pomoci a ty by jsi o to stala,tak napiš.
Re: Platové tarifní třídy ŠJ
Prosím mohu se zeptat podle čeho se určují platové tarifní třídy tedy vedoucí? kdo to určuje, jaké máte tarifní třídy,děkuji
Prosba
Autor: Nischa
Prosba
Můžete mi, prosím, napsat kontakty na prodejce nádobí pro školní jídelny mateřských škol, zdá se, že je velký probém koupit hrníčky a hluboké a plytké talíře odpovídajících rozměrů, děkuji
Autor: moňa
Re: Prosba
Nevím, odkud jste, ale takové služby mi zajišťuje firma MENO SERVICE z Olomouce…
Autor: Jiri
Re: Prosba
Dobrý den, může se vařit ve školní jídelně dršťková polévka? Děkuji.
Autor: majka
Re: Prosba
Nevím proč by nemohla, je i ve školních normách, ale ze zkušenosti vím, že není mezi dětmi moc oblíbená.
Autor: Evča1
Re: Prosba
My je na hrubo semeleme, dáme název polévce „pusinková“ a v dětech jen mizí. 🙂
Autor: Iva K.
Re: Prosba
„Pusinková“? Není to trochu nepřesné? Nejsem zastáncem všelijakých názvů, z kterých strávník nepozná, co vlastně baští. Za pár let se v restauraci Váš strávník bude ptát po polévce k zulíbání a oni jí nebudou mít … Zdravím Vás Iva … a nic ve zlém. Já jsem se dnes poprvé usmála, tak jsem to trochu odlehčila.
Autor: Evča1
Re: Prosba
No, pojmenovaly jsme jí tak proto, že „drštkové“ dostáváme všude až až. 🙂 Jen někde něco chcete, tak se do vás hned pustí. 🙂 A i to vaše pousmání je pro nás odměnou.
Autor: Valentýna
Re: Prosba
Jde na dračku.
Autor: Jiri
Re: Prosba
Děkuji vám všem moc.
Autor: Marie
Re: Prosba
My děláme dršťkovou polévku ze sojové drti a děti jí jedí moc dobře, i dospělí si ji chválí.
Autor: Šarka
Re: Prosba
Paní Krejnická z Plzně tel: 603424320 má bezkonkurečně dobré ceny a kvalitu.
Autor: kaja
Re: Prosba
Rodiče dětí ve školní družině přišli s prosbou, zda bychom dětem nemohli připravovat odpolední svačinky. Máte s tím někdo zkušenosti? Byla by třeba nějaká kalkulace podobná jako pro cizí strávníky (tedy včetně mezd, odvodů a všeho ostatního)? Co na to hygiena?Poraďte. Děkuji.
Autor: Alena 2
Re: Prosba
Já nakupuji většinou přes internet u Gastronom international.Je to spolehlivá firma a zboží mám do týdne na pracovišti.Můžete si zavolat o katalog na tel.č.777105178nebo841177178.Určitě budete spokojená,ceny mají dobré.
Autor: Jitka
Re: Prosba
Vyžádejte si nabídkový list od firmy „Špiller-velkoobchod gastro s.r.o.“ Na Roudné 80/857, 301 65 Plzeň, tel. 377 223 440, 377 549 195, e-mail spiller@cbox.cz, irena.spillerova@volny.cz.
Mají veškeré nádobí, včetně dětského. Spolupráce s nimi dobrá.
Autor: kuchařka
Re: Prosba
mám prosbu,můžete mi prosím někdo poradit,jak se dělají bramborové placky pro asi 100lidí??nevím v čem nebo na čem??doma si je děláme normálně na tálech na sucho na plynovém sporáku,ale v práci s tímto množstvím kde jsou jen elektrická kamna a konvektomat,nemám bohužel zatím žádné zkušenosti.Poraďte prosím,děkuji.
Autor: Evča1
Re: Prosba
My je děláme z bramborového těsta s přidáním 1/3 vařených brambor a děláme je v konvenktomatu. Používáme černé plechy namazané olejem. Podáváme k nim dušenou zeleninu.
Autor: hospodářka
Re: Prosba
děláme je taky z bramborového těsta, vařené brambory nepřidáváme a smažíme na oleji na pánvi, podáváme s bílou kávou a děcka je mají moc rády – normujeme jako bramborové knedle+ přídavky
občas je namázneme povidly a to je taky moc dobré
tak dobrou chuť
Autor: mitra
Re: Prosba
Ahoj,ja jsem je ted nedavno dělala s uzenym a zelim.Dětem moc chutnaji……Syrove,oloupane brambory postrouham jako mrkem(pokud mate starou hlavici na robot,je to fajn,nudličky jsou jemnějši,pokud ne,taky to nevadi)Ja vařim asi 180 porci.Smažim je na velke litinove panvi,vleze se mi jich tam asi 9 najednou,oleje davam přiměřeně,jde to krasně,jen to chce trochu trpělivosti,než udělate prvnich par kousku,mužou se vam přilepovat,ale to je normalni.Jinak normy a postup prace je ve školnich normach,tam bramboraky jsou.Papa
Autor: haris
hledám
Zdravím přítomné,marně hledám na jídelnách někoho kdo vaří pro děti a dospělé v ústavech sociální péče.Důchodce,tělsně a mentálně postižené lidičky od 3-100let.Ráda bych s někým konzultovala problémy a nápady.děkuji
Autor: medea
Re: hledám
Ahojky,nevařim sice v ustavu,ale dětičky a seniory mam take.Napiš bliže,co by jsi potřebovala poradit.Papa
Autor: Evča 1
Re: hledám
My jsme dětský domov.
Autor: medea
Re: hledám
Omlouvam se,jestli se tě slovo ustav dotklo.Pochopila jsem,že se jedna o dětsky domov.Pokud bych uměla pomoci a ty by jsi o to stala,tak napiš.
Autor: maty200
Re: hledám
Jsme obch.a praktická škola pro postižené,vaříme v nepřetržitém provozu pro děti a dospělé.L.
Autor: kuchtička
Re: Prosba
Prosím o radu.
Může nám paní ředítelka vzít osobní ohodnocení za to když nás načape bez pokrývky hlavy nebo je to věc jen hygieny?
Autor: Pepinda
Re: Prosba
Nevím to jistě, ale myslím si, že je to porušení pracovní kázně – nepoužíváte určené pracovní pomůcky.
Autor: kuchtička
Re: Prosba
děkuji za radu ale potřebovala bych vědět kde bych ten předpis našla nebo si jej dělá každá ředitelka sama? začínam a vše nevím děkuji
Autor: jaja
Re: Prosba
Dobrý den,mám takovou otázku je možné , aby se k obědu dostávala uvařená vejce ,ale nebyla oloupaná.
Autor: bibi
Re: Prosba
Neexistuje!!!
Autor: ivča II.
Re: Prosba
To někde existuje?Nevěřím…
Autor: janulee
Re: Platové tarifní třídy ŠJ
Prosím mohu se zeptat podle čeho se určují platové tarifní třídy tedy vedoucí? kdo to určuje, jaké máte tarifní třídy,děkuji
Autor: MALÁ
Re: Platové tarifní třídy ŠJ
Ahoj HARIS, jestli máš zájem ještě o někoho z ústavu,napiš mi na pr.email
golova@centrumprzno.cz.