Přeskočit na obsah

prosím o radu

  • Autor: Drimka

    prosím o radu
    Prosím o radu,jak docílit ,aby byl hrách měkký.Nepomáhá ho předem namočit.Děkujeme za radu.Děvčata to musí po uvaření pomlet na mlýnku, což je hrozná práce.Děkuji za radu.

    • Autor: bára

      Re: prosím o radu
      My bereme půlený hrách, někdy ho ani nenamáčíme a je měkký.

    • Autor: AjaK

      Re: prosím o radu
      také bereme žlutý půlený a není problém a nemeleme.hezký den!

    • Autor: Janina M.

      Re: prosím o radu
      Se zeleným hrachem jsme měli také poblém.Žlutý je dobrý a mnohem rychleji uvařený-vhodný na hrachovou kaši.

    • Autor: jiřka

      Re: prosím o radu
      Milé dámy, mám problém. Netýká se hrachu ale ztráty masa při pečení. Potřebovala bych vědět ztráty při pečení kuřecích noh nebo celého kuřete. Taky ryb. Jestli to někdo víte dejte mě prosím vědět. Děkuji

      • Autor: Maty

        Re: prosím o radu
        V recepturách tepelných pokrmů – Runštuk a kolektiv na straně 552 – orientační udaje o ztrátách,úpravách ryb,masa,drůbeže.

    • Autor: pája

      Re: prosím o radu
      Dobrý den. Všechny luštěniny se mají namočit a vařit n e s o l e n é . Solit a dochucovat až po uvaření.

    • Autor: Moderátor

      UPOZORNĚNÍ
      Upozorňuji, že se zde porušují pravidla diskuse, jestliže diskutujete o hrachu dohromady s masem, a také dobrá diskusní praxe: Nikdy nenazývám diskusi „Prosím o radu“, ale třeba „Jak změkne hrách“. Vyskytuje to opakovaně, ostatním to komplikuje hledání v diskusi. Pak se divíte, že se zde v diskusích nemůžete zorientovat.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se