prosím o radu
Prosím o radu,jak docílit ,aby byl hrách měkký.Nepomáhá ho předem namočit.Děkujeme za radu.Děvčata to musí po uvaření pomlet na mlýnku, což je hrozná práce.Děkuji za radu.
Re: prosím o radu
Milé dámy, mám problém. Netýká se hrachu ale ztráty masa při pečení. Potřebovala bych vědět ztráty při pečení kuřecích noh nebo celého kuřete. Taky ryb. Jestli to někdo víte dejte mě prosím vědět. Děkuji
UPOZORNĚNÍ
Upozorňuji, že se zde porušují pravidla diskuse, jestliže diskutujete o hrachu dohromady s masem, a také dobrá diskusní praxe: Nikdy nenazývám diskusi „Prosím o radu“, ale třeba „Jak změkne hrách“. Vyskytuje to opakovaně, ostatním to komplikuje hledání v diskusi. Pak se divíte, že se zde v diskusích nemůžete zorientovat.
prosím o radu
Autor: Drimka
prosím o radu
Prosím o radu,jak docílit ,aby byl hrách měkký.Nepomáhá ho předem namočit.Děkujeme za radu.Děvčata to musí po uvaření pomlet na mlýnku, což je hrozná práce.Děkuji za radu.
Autor: bára
Re: prosím o radu
My bereme půlený hrách, někdy ho ani nenamáčíme a je měkký.
Autor: AjaK
Re: prosím o radu
také bereme žlutý půlený a není problém a nemeleme.hezký den!
Autor: Janina M.
Re: prosím o radu
Se zeleným hrachem jsme měli také poblém.Žlutý je dobrý a mnohem rychleji uvařený-vhodný na hrachovou kaši.
Autor: jiřka
Re: prosím o radu
Milé dámy, mám problém. Netýká se hrachu ale ztráty masa při pečení. Potřebovala bych vědět ztráty při pečení kuřecích noh nebo celého kuřete. Taky ryb. Jestli to někdo víte dejte mě prosím vědět. Děkuji
Autor: Maty
Re: prosím o radu
V recepturách tepelných pokrmů – Runštuk a kolektiv na straně 552 – orientační udaje o ztrátách,úpravách ryb,masa,drůbeže.
Autor: jiřka
Re: prosím o radu
Takové receptury bohužel nemám
Autor: pája
Re: prosím o radu
Dobrý den. Všechny luštěniny se mají namočit a vařit n e s o l e n é . Solit a dochucovat až po uvaření.
Autor: Moderátor
UPOZORNĚNÍ
Upozorňuji, že se zde porušují pravidla diskuse, jestliže diskutujete o hrachu dohromady s masem, a také dobrá diskusní praxe: Nikdy nenazývám diskusi „Prosím o radu“, ale třeba „Jak změkne hrách“. Vyskytuje to opakovaně, ostatním to komplikuje hledání v diskusi. Pak se divíte, že se zde v diskusích nemůžete zorientovat.