Provozní hygiena
Dobrý den, prosím o radu. Jaké používáte dezinfekce na povrchy v kuchyni? Potřebujeme obměnit, aby se bakterie nestaly rezistentní (dle doporučení KHS). Máte nějakou osvědčenou „střídací“ kombinaci? Jde mi hlavně o prostředky s rozprašovačem, tzv. minutové dezinfekce na nerez stoly. Děkuji za reakce. Iva
Střídáme virucidní a antibakteriální, kyselé a zásaditě po měsíci. Nejprve řádné umytí běžným prostředkem, pak dle návodu buď oplachové nebo neoplachové. Sortiment je široký, tak doufejme, že si si ty potvůrky nezvyknou, aby nebyly přípravky vůči nim rezistentní.
Naše babička říkala, horká voda, ocet a sůl na bacily hůl.
Provozní hygiena
Autor: Iva K.
Provozní hygiena
Dobrý den, prosím o radu. Jaké používáte dezinfekce na povrchy v kuchyni? Potřebujeme obměnit, aby se bakterie nestaly rezistentní (dle doporučení KHS). Máte nějakou osvědčenou „střídací“ kombinaci? Jde mi hlavně o prostředky s rozprašovačem, tzv. minutové dezinfekce na nerez stoly. Děkuji za reakce. Iva
Autor: ZSTGM
Dobrý den, používáme Larasept. Je oplachový i bezoplachový. Střídáme.
Autor: ivka6
Střídáme virucidní a antibakteriální, kyselé a zásaditě po měsíci. Nejprve řádné umytí běžným prostředkem, pak dle návodu buď oplachové nebo neoplachové. Sortiment je široký, tak doufejme, že si si ty potvůrky nezvyknou, aby nebyly přípravky vůči nim rezistentní.
Naše babička říkala, horká voda, ocet a sůl na bacily hůl.