Přeskočit na obsah

Provozní hygiena

  • Autor: Iva K.

    Provozní hygiena
    Dobrý den, prosím o radu. Jaké používáte dezinfekce na povrchy v kuchyni? Potřebujeme obměnit, aby se bakterie nestaly rezistentní (dle doporučení KHS). Máte nějakou osvědčenou „střídací“ kombinaci? Jde mi hlavně o prostředky s rozprašovačem, tzv. minutové dezinfekce na nerez stoly. Děkuji za reakce. Iva

    • Autor: ZSTGM

      Dobrý den, používáme Larasept. Je oplachový i bezoplachový. Střídáme.

    • Autor: ivka6

      Střídáme virucidní a antibakteriální, kyselé a zásaditě po měsíci. Nejprve řádné umytí běžným prostředkem, pak dle návodu buď oplachové nebo neoplachové. Sortiment je široký, tak doufejme, že si si ty potvůrky nezvyknou, aby nebyly přípravky vůči nim rezistentní.
      Naše babička říkala, horká voda, ocet a sůl na bacily hůl.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se