Pšeničné otruby a klíčky
Paní Zachová (jestli to náhodou čtete) a nebo někdo jiný, viděla jsem u nás v Hypernově v půl kilovém balení „pšeničné otruby“ a „pšeničné klíčky“, mají strukturu jako nastrouhané hoblinky. Potřebovala bych poradit, co a jak s tím ? Já bych to dala jako vložku do polévek. Díky za odpovědˇ.
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Otruby používám doma jako podsypku pod jablka když dělám štrůdl. Nikdo to nepozná, chuťově je to nevýrazné, ale je to zdravé. Doporučuji vyzkoušet.
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Otruby používám doma jako podsypku pod jablka když dělám štrůdl. Nikdo to nepozná, chuťově je to nevýrazné, ale je to zdravé. Doporučuji vyzkoušet.
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Otruby používám doma jako podsypku pod jablka když dělám štrůdl. Nikdo to nepozná, chuťově je to nevýrazné, ale je to zdravé. Doporučuji vyzkoušet.
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné klíčky lze použít třeba místo ořechů. Buď tak jak jsou a nebo lehce opražit nasucho. Také jsme z nich dělali zavářku do polévky (těstíčko protlačit přes síto). Zdraví Zachovka
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné klíčky lze použít třeba místo ořechů. Buď tak jak jsou a nebo lehce opražit nasucho. Také jsme z nich dělali zavářku do polévky (těstíčko protlačit přes síto). Zdraví Zachovka
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné klíčky lze použít třeba místo ořechů. Buď tak jak jsou a nebo lehce opražit nasucho. Také jsme z nich dělali zavářku do polévky (těstíčko protlačit přes síto). Zdraví Zachovka
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničké klíčky lze použít místo ořechů. Můžou se dát přímo tak jak jsou a nebo trochu opražit nasucho. Také jsme je přidali do zavářky do polévky. Zdraví Zachovka
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničké klíčky lze použít místo ořechů. Můžou se dát přímo tak jak jsou a nebo trochu opražit nasucho. Také jsme je přidali do zavářky do polévky. Zdraví Zachovka
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničké klíčky lze použít místo ořechů. Můžou se dát přímo tak jak jsou a nebo trochu opražit nasucho. Také jsme je přidali do zavářky do polévky. Zdraví Zachovka
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné otruby používám na „ozdravění“ moučných jídel, třeba krupice, nebo do kynutých těst – knedlíky, buchty, pizza. Nemusím kupovat drahou celozrnnou mouku, dám obyčejnou a k ní hrst otrub. Na chuti to nezmění vůbec nic. Zdravím.
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné otruby používám na „ozdravění“ moučných jídel, třeba krupice, nebo do kynutých těst – knedlíky, buchty, pizza. Nemusím kupovat drahou celozrnnou mouku, dám obyčejnou a k ní hrst otrub. Na chuti to nezmění vůbec nic. Zdravím.
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné otruby používám na „ozdravění“ moučných jídel, třeba krupice, nebo do kynutých těst – knedlíky, buchty, pizza. Nemusím kupovat drahou celozrnnou mouku, dám obyčejnou a k ní hrst otrub. Na chuti to nezmění vůbec nic. Zdravím.
Pšeničné otruby a klíčky
Autor: Gába
Pšeničné otruby a klíčky
Paní Zachová (jestli to náhodou čtete) a nebo někdo jiný, viděla jsem u nás v Hypernově v půl kilovém balení „pšeničné otruby“ a „pšeničné klíčky“, mají strukturu jako nastrouhané hoblinky. Potřebovala bych poradit, co a jak s tím ? Já bych to dala jako vložku do polévek. Díky za odpovědˇ.
Autor: Lenka
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Otruby používám doma jako podsypku pod jablka když dělám štrůdl. Nikdo to nepozná, chuťově je to nevýrazné, ale je to zdravé. Doporučuji vyzkoušet.
Autor: "'
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Díky za tip, zkoušela jsem to doma taky a jak si pochutnávali.
Autor: Lenka
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Otruby používám doma jako podsypku pod jablka když dělám štrůdl. Nikdo to nepozná, chuťově je to nevýrazné, ale je to zdravé. Doporučuji vyzkoušet.
Autor: "'
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Díky za tip, zkoušela jsem to doma taky a jak si pochutnávali.
Autor: Lenka
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Otruby používám doma jako podsypku pod jablka když dělám štrůdl. Nikdo to nepozná, chuťově je to nevýrazné, ale je to zdravé. Doporučuji vyzkoušet.
Autor: "'
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Díky za tip, zkoušela jsem to doma taky a jak si pochutnávali.
Autor: Marie Zachová
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné klíčky lze použít třeba místo ořechů. Buď tak jak jsou a nebo lehce opražit nasucho. Také jsme z nich dělali zavářku do polévky (těstíčko protlačit přes síto). Zdraví Zachovka
Autor: Marie Zachová
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné klíčky lze použít třeba místo ořechů. Buď tak jak jsou a nebo lehce opražit nasucho. Také jsme z nich dělali zavářku do polévky (těstíčko protlačit přes síto). Zdraví Zachovka
Autor: Marie Zachová
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné klíčky lze použít třeba místo ořechů. Buď tak jak jsou a nebo lehce opražit nasucho. Také jsme z nich dělali zavářku do polévky (těstíčko protlačit přes síto). Zdraví Zachovka
Autor: Marie Zachová
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničké klíčky lze použít místo ořechů. Můžou se dát přímo tak jak jsou a nebo trochu opražit nasucho. Také jsme je přidali do zavářky do polévky. Zdraví Zachovka
Autor: Marie Zachová
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničké klíčky lze použít místo ořechů. Můžou se dát přímo tak jak jsou a nebo trochu opražit nasucho. Také jsme je přidali do zavářky do polévky. Zdraví Zachovka
Autor: Marie Zachová
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničké klíčky lze použít místo ořechů. Můžou se dát přímo tak jak jsou a nebo trochu opražit nasucho. Také jsme je přidali do zavářky do polévky. Zdraví Zachovka
Autor: Jana
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné otruby používám na „ozdravění“ moučných jídel, třeba krupice, nebo do kynutých těst – knedlíky, buchty, pizza. Nemusím kupovat drahou celozrnnou mouku, dám obyčejnou a k ní hrst otrub. Na chuti to nezmění vůbec nic. Zdravím.
Autor: Gába
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Děkuji moc za předešlé příspěvky
Autor: Jana
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné otruby používám na „ozdravění“ moučných jídel, třeba krupice, nebo do kynutých těst – knedlíky, buchty, pizza. Nemusím kupovat drahou celozrnnou mouku, dám obyčejnou a k ní hrst otrub. Na chuti to nezmění vůbec nic. Zdravím.
Autor: Gába
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Děkuji moc za předešlé příspěvky
Autor: Jana
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Pšeničné otruby používám na „ozdravění“ moučných jídel, třeba krupice, nebo do kynutých těst – knedlíky, buchty, pizza. Nemusím kupovat drahou celozrnnou mouku, dám obyčejnou a k ní hrst otrub. Na chuti to nezmění vůbec nic. Zdravím.
Autor: Gába
Re: Pšeničné otruby a klíčky
Děkuji moc za předešlé příspěvky