Přeskočit na obsah

Quinoa

  • Autor: rohlik

    Quinoa
    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak vaříte quinou? A zkušenosti na kolik se navaří ? Děkuji za jakékoliv informace

    • Autor: zdenouš

      Koukněte na internet, najdete tam o této super potravině spoustu informací.Vařila jsem ji ,ale už je to dost let, učitelé měli spoustu keců, tak jsem ji vyřadila z jídelníčku.

      • Autor: rohlik

        Kouknout na internet je dobrá rada,tam jsem se divala.Jak jistě vite,tak vařit ji doma v kastrůlku je trochu rozdil,než vařit pro stovky strávniků v jidelně.Zda jste použivali konvektomat atd.Přeji hezky den

    • Autor: Kuchynka

      Dobrý den , taky děláme , dospěli jako vždy remcaji, děti absolutně neznaji, dávám do polévek????

    • Autor: zdenouš

      Udělala bych ji podobně jako rýži, ale bez oleje,jenom bych snížila dobu přípravy na polovinu.Ale chce to vyzkoušet.

    • Autor: renka

      My přidáváme do polévek. Dělali jsme již černou i bílou, obě v pohodě a dobré. Na cca 450lidí jsme přidali 2 kg.

  • Autor: Kateřina ŠEVČÍKOVÁ

    Dobrý den,
    pod co zařazujete pohanku, amarant a quinou do karet? Díky.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se