Recepty – co mají u nás rádi ?
Vážené kolegyně, kolegové,
už jsem tak umordovaná předpisy – které stále nevycházejí včas, stále se novelizují nebo jsou špatně napsané – že mám chuť si trochu odpočinout a myslet více na své strávníky.
Podělte se prosím se mnou o Vaše nejoblíbenější recepty. Co u Vás má nějvětší úspěch? Co mají rádi Vaši malí strávníci? Co zvláštního nebo neobvyklého servírujete dětem jako moučník nebo dezert? Povídejme si o jídle …
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Je vidět, že jste, Moniko, optimistka jako já a že si jen tak nenecháte zkazit náladu a chuť do práce. Proč se rozčilovat, když tam nahoře mají na všechno dost času. Teď k tématu, co mají rády naše děti: sladké jídlo má vždy úspěch, i když se žemlovkou je to horší. Omáčky s těstovinou nebo s knedlíkem – to je také úspěch zaručen. Vyzkoušeli jsme asi před půl rokem podat ke svíčkové brusinkový kompot – veliký úspěch i u malých dětí z MŠ. Oblíbili si i králičí maso – připravujeme ho asi 1x měsíčně – na smetaně, na paprice, na česneku a také podle internetoé receptury „zapečený králík“.
Snažíme se i trochu zatraktivnit nabídku ryb – občas připravíme lososa nebo platýze. Nemá někdo zkušenosti s tím, jak chutná filé z kalamára? Připravujete třeba i celou rybu – makrelu, hejka, pstruha – a jak? Jak se to pak vydává? Přeji všem, aby v boji s úředníky zachovali chladnou hlavu a aby jejich jídelna byla plná spokojených jedlíků!
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Filé z kalamára jsme vyzkoušeli. Připravovali jsme to jako file zapečené se sýrem. Chuťově moc dobrý, cenově také a výhodou je to, že se při přípravě filé nespeče. Jak velký kus dáte na plech, takový vydáváte. Zbytek jsme pak smažili jako klasický řízek. V kuchařce na tomto portálu je spousta zajímavých a dobrých receptů. Já jsem například vyzkoušela karbanátek z tvarohem. Název možná někoho zaskočí. Vyzkoušejte, je výborný. Těstoviny se zeleninou – mám pocit, že je to také recept z tohoto portálu. Je vhodné použít těstoviny z tvrdé pšenice. Také dobré. Přeji hezký den.
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Je vidět, že jste, Moniko, optimistka jako já a že si jen tak nenecháte zkazit náladu a chuť do práce. Proč se rozčilovat, když tam nahoře mají na všechno dost času. Teď k tématu, co mají rády naše děti: sladké jídlo má vždy úspěch, i když se žemlovkou je to horší. Omáčky s těstovinou nebo s knedlíkem – to je také úspěch zaručen. Vyzkoušeli jsme asi před půl rokem podat ke svíčkové brusinkový kompot – veliký úspěch i u malých dětí z MŠ. Oblíbili si i králičí maso – připravujeme ho asi 1x měsíčně – na smetaně, na paprice, na česneku a také podle internetoé receptury „zapečený králík“.
Snažíme se i trochu zatraktivnit nabídku ryb – občas připravíme lososa nebo platýze. Nemá někdo zkušenosti s tím, jak chutná filé z kalamára? Připravujete třeba i celou rybu – makrelu, hejka, pstruha – a jak? Jak se to pak vydává? Přeji všem, aby v boji s úředníky zachovali chladnou hlavu a aby jejich jídelna byla plná spokojených jedlíků!
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Filé z kalamára jsme vyzkoušeli. Připravovali jsme to jako file zapečené se sýrem. Chuťově moc dobrý, cenově také a výhodou je to, že se při přípravě filé nespeče. Jak velký kus dáte na plech, takový vydáváte. Zbytek jsme pak smažili jako klasický řízek. V kuchařce na tomto portálu je spousta zajímavých a dobrých receptů. Já jsem například vyzkoušela karbanátek z tvarohem. Název možná někoho zaskočí. Vyzkoušejte, je výborný. Těstoviny se zeleninou – mám pocit, že je to také recept z tohoto portálu. Je vhodné použít těstoviny z tvrdé pšenice. Také dobré. Přeji hezký den.
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Je vidět, že jste, Moniko, optimistka jako já a že si jen tak nenecháte zkazit náladu a chuť do práce. Proč se rozčilovat, když tam nahoře mají na všechno dost času. Teď k tématu, co mají rády naše děti: sladké jídlo má vždy úspěch, i když se žemlovkou je to horší. Omáčky s těstovinou nebo s knedlíkem – to je také úspěch zaručen. Vyzkoušeli jsme asi před půl rokem podat ke svíčkové brusinkový kompot – veliký úspěch i u malých dětí z MŠ. Oblíbili si i králičí maso – připravujeme ho asi 1x měsíčně – na smetaně, na paprice, na česneku a také podle internetoé receptury „zapečený králík“.
Snažíme se i trochu zatraktivnit nabídku ryb – občas připravíme lososa nebo platýze. Nemá někdo zkušenosti s tím, jak chutná filé z kalamára? Připravujete třeba i celou rybu – makrelu, hejka, pstruha – a jak? Jak se to pak vydává? Přeji všem, aby v boji s úředníky zachovali chladnou hlavu a aby jejich jídelna byla plná spokojených jedlíků!
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Filé z kalamára jsme vyzkoušeli. Připravovali jsme to jako file zapečené se sýrem. Chuťově moc dobrý, cenově také a výhodou je to, že se při přípravě filé nespeče. Jak velký kus dáte na plech, takový vydáváte. Zbytek jsme pak smažili jako klasický řízek. V kuchařce na tomto portálu je spousta zajímavých a dobrých receptů. Já jsem například vyzkoušela karbanátek z tvarohem. Název možná někoho zaskočí. Vyzkoušejte, je výborný. Těstoviny se zeleninou – mám pocit, že je to také recept z tohoto portálu. Je vhodné použít těstoviny z tvrdé pšenice. Také dobré. Přeji hezký den.
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Vážené kolegyně, kolegové,
máte prosím někdo zkušenost s přípravou AMERICKÝCH BRAMBOR v jídelně. Nejlépe v konvektomatu, fritézu bohužel nemáme. Mám konvektomat Fagor. Děkuji za rady. Hezký den
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Vážené kolegyně, kolegové,
máte prosím někdo zkušenost s přípravou AMERICKÝCH BRAMBOR v jídelně. Nejlépe v konvektomatu, fritézu bohužel nemáme. Mám konvektomat Fagor. Děkuji za rady. Hezký den
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Vážené kolegyně, kolegové,
máte prosím někdo zkušenost s přípravou AMERICKÝCH BRAMBOR v jídelně. Nejlépe v konvektomatu, fritézu bohužel nemáme. Mám konvektomat Fagor. Děkuji za rady. Hezký den
Recepty - co mají u nás rádi ?
Autor: Monika
Recepty – co mají u nás rádi ?
Vážené kolegyně, kolegové,
už jsem tak umordovaná předpisy – které stále nevycházejí včas, stále se novelizují nebo jsou špatně napsané – že mám chuť si trochu odpočinout a myslet více na své strávníky.
Podělte se prosím se mnou o Vaše nejoblíbenější recepty. Co u Vás má nějvětší úspěch? Co mají rádi Vaši malí strávníci? Co zvláštního nebo neobvyklého servírujete dětem jako moučník nebo dezert? Povídejme si o jídle …
Zdravím a díky za příspěvky Monika
Autor: Zdena
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Je vidět, že jste, Moniko, optimistka jako já a že si jen tak nenecháte zkazit náladu a chuť do práce. Proč se rozčilovat, když tam nahoře mají na všechno dost času. Teď k tématu, co mají rády naše děti: sladké jídlo má vždy úspěch, i když se žemlovkou je to horší. Omáčky s těstovinou nebo s knedlíkem – to je také úspěch zaručen. Vyzkoušeli jsme asi před půl rokem podat ke svíčkové brusinkový kompot – veliký úspěch i u malých dětí z MŠ. Oblíbili si i králičí maso – připravujeme ho asi 1x měsíčně – na smetaně, na paprice, na česneku a také podle internetoé receptury „zapečený králík“.
Snažíme se i trochu zatraktivnit nabídku ryb – občas připravíme lososa nebo platýze. Nemá někdo zkušenosti s tím, jak chutná filé z kalamára? Připravujete třeba i celou rybu – makrelu, hejka, pstruha – a jak? Jak se to pak vydává? Přeji všem, aby v boji s úředníky zachovali chladnou hlavu a aby jejich jídelna byla plná spokojených jedlíků!
Autor: Lenka
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Filé z kalamára jsme vyzkoušeli. Připravovali jsme to jako file zapečené se sýrem. Chuťově moc dobrý, cenově také a výhodou je to, že se při přípravě filé nespeče. Jak velký kus dáte na plech, takový vydáváte. Zbytek jsme pak smažili jako klasický řízek. V kuchařce na tomto portálu je spousta zajímavých a dobrých receptů. Já jsem například vyzkoušela karbanátek z tvarohem. Název možná někoho zaskočí. Vyzkoušejte, je výborný. Těstoviny se zeleninou – mám pocit, že je to také recept z tohoto portálu. Je vhodné použít těstoviny z tvrdé pšenice. Také dobré. Přeji hezký den.
Autor: Zdena
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Je vidět, že jste, Moniko, optimistka jako já a že si jen tak nenecháte zkazit náladu a chuť do práce. Proč se rozčilovat, když tam nahoře mají na všechno dost času. Teď k tématu, co mají rády naše děti: sladké jídlo má vždy úspěch, i když se žemlovkou je to horší. Omáčky s těstovinou nebo s knedlíkem – to je také úspěch zaručen. Vyzkoušeli jsme asi před půl rokem podat ke svíčkové brusinkový kompot – veliký úspěch i u malých dětí z MŠ. Oblíbili si i králičí maso – připravujeme ho asi 1x měsíčně – na smetaně, na paprice, na česneku a také podle internetoé receptury „zapečený králík“.
Snažíme se i trochu zatraktivnit nabídku ryb – občas připravíme lososa nebo platýze. Nemá někdo zkušenosti s tím, jak chutná filé z kalamára? Připravujete třeba i celou rybu – makrelu, hejka, pstruha – a jak? Jak se to pak vydává? Přeji všem, aby v boji s úředníky zachovali chladnou hlavu a aby jejich jídelna byla plná spokojených jedlíků!
Autor: Lenka
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Filé z kalamára jsme vyzkoušeli. Připravovali jsme to jako file zapečené se sýrem. Chuťově moc dobrý, cenově také a výhodou je to, že se při přípravě filé nespeče. Jak velký kus dáte na plech, takový vydáváte. Zbytek jsme pak smažili jako klasický řízek. V kuchařce na tomto portálu je spousta zajímavých a dobrých receptů. Já jsem například vyzkoušela karbanátek z tvarohem. Název možná někoho zaskočí. Vyzkoušejte, je výborný. Těstoviny se zeleninou – mám pocit, že je to také recept z tohoto portálu. Je vhodné použít těstoviny z tvrdé pšenice. Také dobré. Přeji hezký den.
Autor: Zdena
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Je vidět, že jste, Moniko, optimistka jako já a že si jen tak nenecháte zkazit náladu a chuť do práce. Proč se rozčilovat, když tam nahoře mají na všechno dost času. Teď k tématu, co mají rády naše děti: sladké jídlo má vždy úspěch, i když se žemlovkou je to horší. Omáčky s těstovinou nebo s knedlíkem – to je také úspěch zaručen. Vyzkoušeli jsme asi před půl rokem podat ke svíčkové brusinkový kompot – veliký úspěch i u malých dětí z MŠ. Oblíbili si i králičí maso – připravujeme ho asi 1x měsíčně – na smetaně, na paprice, na česneku a také podle internetoé receptury „zapečený králík“.
Snažíme se i trochu zatraktivnit nabídku ryb – občas připravíme lososa nebo platýze. Nemá někdo zkušenosti s tím, jak chutná filé z kalamára? Připravujete třeba i celou rybu – makrelu, hejka, pstruha – a jak? Jak se to pak vydává? Přeji všem, aby v boji s úředníky zachovali chladnou hlavu a aby jejich jídelna byla plná spokojených jedlíků!
Autor: Lenka
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Filé z kalamára jsme vyzkoušeli. Připravovali jsme to jako file zapečené se sýrem. Chuťově moc dobrý, cenově také a výhodou je to, že se při přípravě filé nespeče. Jak velký kus dáte na plech, takový vydáváte. Zbytek jsme pak smažili jako klasický řízek. V kuchařce na tomto portálu je spousta zajímavých a dobrých receptů. Já jsem například vyzkoušela karbanátek z tvarohem. Název možná někoho zaskočí. Vyzkoušejte, je výborný. Těstoviny se zeleninou – mám pocit, že je to také recept z tohoto portálu. Je vhodné použít těstoviny z tvrdé pšenice. Také dobré. Přeji hezký den.
Autor: Monika
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Vážené kolegyně, kolegové,
máte prosím někdo zkušenost s přípravou AMERICKÝCH BRAMBOR v jídelně. Nejlépe v konvektomatu, fritézu bohužel nemáme. Mám konvektomat Fagor. Děkuji za rady. Hezký den
Autor: Monika
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Vážené kolegyně, kolegové,
máte prosím někdo zkušenost s přípravou AMERICKÝCH BRAMBOR v jídelně. Nejlépe v konvektomatu, fritézu bohužel nemáme. Mám konvektomat Fagor. Děkuji za rady. Hezký den
Autor: Monika
Re: Recepty – co mají u nás rádi ?
Vážené kolegyně, kolegové,
máte prosím někdo zkušenost s přípravou AMERICKÝCH BRAMBOR v jídelně. Nejlépe v konvektomatu, fritézu bohužel nemáme. Mám konvektomat Fagor. Děkuji za rady. Hezký den