se zpracováním HACCP mám dobré zkušenosti, vypracovala jsem je již na mnoho jídelen a nejen že šetří čas a lesy a je jednoduchý a pro kuchaře pochopitelný. Nevím jak u Vás, ale 90 % jídelen nemá na kuchyni počítač, protože s HACCP pracují kuchaři, aby byl systém účinný a adresný. Pokud budete mít zájem, spojte se se mnou. 777 618 653.
Re: Ruční zpracování HACCP
HACCP jsem si zpracovala sama. Na základě vyhlášky, kterou jsem podrobně prostudovala a školení, kterých jsem se účastnila. Formuláře si na počítači vytvoří i dítě školou povinné. Teď počkám na návštěvu hygieny, která mi sdělí nedostatky a také na podzimní „Výživu“, kde snad konečně vyjdou konkrtétní doporučení pro školní jídelny. Jinak si s tím moc hlavu nelámu, do konce roku 2004 by neměla hygiena za HACCP dávat pokuty, ale měla by nám radit. Kritické body mám tři . Krásné prázdniny.
Re: Ruční zpracování HACCP
1. bod – měření a kontola teplot během výdeje /2x/ + zápis do formulářů
2. bod – sledování a kontrola všech strojů, lednic, boxů, mrazáků, odsávání, myček atd. – zajištění jejich bezvadného stavu a zápis závad přes okamžité řešení a zápis odstranění závad
3. bod – sledování doby výdeje – nepřesáhnout 4 hodiny – kuchařky zapisují, kdy dovařily a kdy ukončily výdej
– bylo nám na školeních řečeno, pokud je vše v kuchyni v souladu s příslušnými předpisy, tak „stačí “ zavést pouze jeden kritický bod. Zdravím
Autor: Wuldigová
Re: Ruční zpracování HACCP
Máte s tím někdo zkušenosti? Do čeho to píšete?
se zpracováním HACCP mám dobré zkušenosti, vypracovala jsem je již na mnoho jídelen a nejen že šetří čas a lesy a je jednoduchý a pro kuchaře pochopitelný. Nevím jak u Vás, ale 90 % jídelen nemá na kuchyni počítač, protože s HACCP pracují kuchaři, aby byl systém účinný a adresný. Pokud budete mít zájem, spojte se se mnou. 777 618 653.
Re: Ruční zpracování HACCP
HACCP jsem si zpracovala sama. Na základě vyhlášky, kterou jsem podrobně prostudovala a školení, kterých jsem se účastnila. Formuláře si na počítači vytvoří i dítě školou povinné. Teď počkám na návštěvu hygieny, která mi sdělí nedostatky a také na podzimní „Výživu“, kde snad konečně vyjdou konkrtétní doporučení pro školní jídelny. Jinak si s tím moc hlavu nelámu, do konce roku 2004 by neměla hygiena za HACCP dávat pokuty, ale měla by nám radit. Kritické body mám tři . Krásné prázdniny.
Re: Ruční zpracování HACCP
1. bod – měření a kontola teplot během výdeje /2x/ + zápis do formulářů
2. bod – sledování a kontrola všech strojů, lednic, boxů, mrazáků, odsávání, myček atd. – zajištění jejich bezvadného stavu a zápis závad přes okamžité řešení a zápis odstranění závad
3. bod – sledování doby výdeje – nepřesáhnout 4 hodiny – kuchařky zapisují, kdy dovařily a kdy ukončily výdej
– bylo nám na školeních řečeno, pokud je vše v kuchyni v souladu s příslušnými předpisy, tak „stačí “ zavést pouze jeden kritický bod. Zdravím
Autor: Wuldigová
Re: Ruční zpracování HACCP
Máte s tím někdo zkušenosti? Do čeho to píšete?
se zpracováním HACCP mám dobré zkušenosti, vypracovala jsem je již na mnoho jídelen a nejen že šetří čas a lesy a je jednoduchý a pro kuchaře pochopitelný. Nevím jak u Vás, ale 90 % jídelen nemá na kuchyni počítač, protože s HACCP pracují kuchaři, aby byl systém účinný a adresný. Pokud budete mít zájem, spojte se se mnou. 777 618 653.
Re: Ruční zpracování HACCP
HACCP jsem si zpracovala sama. Na základě vyhlášky, kterou jsem podrobně prostudovala a školení, kterých jsem se účastnila. Formuláře si na počítači vytvoří i dítě školou povinné. Teď počkám na návštěvu hygieny, která mi sdělí nedostatky a také na podzimní „Výživu“, kde snad konečně vyjdou konkrtétní doporučení pro školní jídelny. Jinak si s tím moc hlavu nelámu, do konce roku 2004 by neměla hygiena za HACCP dávat pokuty, ale měla by nám radit. Kritické body mám tři . Krásné prázdniny.
Re: Ruční zpracování HACCP
1. bod – měření a kontola teplot během výdeje /2x/ + zápis do formulářů
2. bod – sledování a kontrola všech strojů, lednic, boxů, mrazáků, odsávání, myček atd. – zajištění jejich bezvadného stavu a zápis závad přes okamžité řešení a zápis odstranění závad
3. bod – sledování doby výdeje – nepřesáhnout 4 hodiny – kuchařky zapisují, kdy dovařily a kdy ukončily výdej
– bylo nám na školeních řečeno, pokud je vše v kuchyni v souladu s příslušnými předpisy, tak „stačí “ zavést pouze jeden kritický bod. Zdravím
Autor: sandra
Re: Ruční zpracování HACCP
Děkuji, dělám to samé. Mám asi velkou výhodu. že vše je zbrusu nové !
Ruční zpracování HACCP
Autor: Wuldigová
Ruční zpracování HACCP
Autor: Wuldigová
Re: Ruční zpracování HACCP
Máte s tím někdo zkušenosti? Do čeho to píšete?
Autor: Dagmar
Re: Ruční zpracování HACCP
Pro p. Wuldogovou,
se zpracováním HACCP mám dobré zkušenosti, vypracovala jsem je již na mnoho jídelen a nejen že šetří čas a lesy a je jednoduchý a pro kuchaře pochopitelný. Nevím jak u Vás, ale 90 % jídelen nemá na kuchyni počítač, protože s HACCP pracují kuchaři, aby byl systém účinný a adresný. Pokud budete mít zájem, spojte se se mnou. 777 618 653.
Autor: Alfons
Re: Ruční zpracování HACCP
HACCP jsem si zpracovala sama. Na základě vyhlášky, kterou jsem podrobně prostudovala a školení, kterých jsem se účastnila. Formuláře si na počítači vytvoří i dítě školou povinné. Teď počkám na návštěvu hygieny, která mi sdělí nedostatky a také na podzimní „Výživu“, kde snad konečně vyjdou konkrtétní doporučení pro školní jídelny. Jinak si s tím moc hlavu nelámu, do konce roku 2004 by neměla hygiena za HACCP dávat pokuty, ale měla by nám radit. Kritické body mám tři . Krásné prázdniny.
Autor: sandra
Re: Ruční zpracování HACCP
Které tři body, jestli můžete prozradit?
Autor: Alfons
Re: Ruční zpracování HACCP
1. bod – měření a kontola teplot během výdeje /2x/ + zápis do formulářů
2. bod – sledování a kontrola všech strojů, lednic, boxů, mrazáků, odsávání, myček atd. – zajištění jejich bezvadného stavu a zápis závad přes okamžité řešení a zápis odstranění závad
3. bod – sledování doby výdeje – nepřesáhnout 4 hodiny – kuchařky zapisují, kdy dovařily a kdy ukončily výdej
– bylo nám na školeních řečeno, pokud je vše v kuchyni v souladu s příslušnými předpisy, tak „stačí “ zavést pouze jeden kritický bod. Zdravím
Autor: Wuldigová
Re: Ruční zpracování HACCP
Máte s tím někdo zkušenosti? Do čeho to píšete?
Autor: Dagmar
Re: Ruční zpracování HACCP
Pro p. Wuldogovou,
se zpracováním HACCP mám dobré zkušenosti, vypracovala jsem je již na mnoho jídelen a nejen že šetří čas a lesy a je jednoduchý a pro kuchaře pochopitelný. Nevím jak u Vás, ale 90 % jídelen nemá na kuchyni počítač, protože s HACCP pracují kuchaři, aby byl systém účinný a adresný. Pokud budete mít zájem, spojte se se mnou. 777 618 653.
Autor: Alfons
Re: Ruční zpracování HACCP
HACCP jsem si zpracovala sama. Na základě vyhlášky, kterou jsem podrobně prostudovala a školení, kterých jsem se účastnila. Formuláře si na počítači vytvoří i dítě školou povinné. Teď počkám na návštěvu hygieny, která mi sdělí nedostatky a také na podzimní „Výživu“, kde snad konečně vyjdou konkrtétní doporučení pro školní jídelny. Jinak si s tím moc hlavu nelámu, do konce roku 2004 by neměla hygiena za HACCP dávat pokuty, ale měla by nám radit. Kritické body mám tři . Krásné prázdniny.
Autor: sandra
Re: Ruční zpracování HACCP
Které tři body, jestli můžete prozradit?
Autor: Alfons
Re: Ruční zpracování HACCP
1. bod – měření a kontola teplot během výdeje /2x/ + zápis do formulářů
2. bod – sledování a kontrola všech strojů, lednic, boxů, mrazáků, odsávání, myček atd. – zajištění jejich bezvadného stavu a zápis závad přes okamžité řešení a zápis odstranění závad
3. bod – sledování doby výdeje – nepřesáhnout 4 hodiny – kuchařky zapisují, kdy dovařily a kdy ukončily výdej
– bylo nám na školeních řečeno, pokud je vše v kuchyni v souladu s příslušnými předpisy, tak „stačí “ zavést pouze jeden kritický bod. Zdravím
Autor: Wuldigová
Re: Ruční zpracování HACCP
Máte s tím někdo zkušenosti? Do čeho to píšete?
Autor: Dagmar
Re: Ruční zpracování HACCP
Pro p. Wuldogovou,
se zpracováním HACCP mám dobré zkušenosti, vypracovala jsem je již na mnoho jídelen a nejen že šetří čas a lesy a je jednoduchý a pro kuchaře pochopitelný. Nevím jak u Vás, ale 90 % jídelen nemá na kuchyni počítač, protože s HACCP pracují kuchaři, aby byl systém účinný a adresný. Pokud budete mít zájem, spojte se se mnou. 777 618 653.
Autor: Alfons
Re: Ruční zpracování HACCP
HACCP jsem si zpracovala sama. Na základě vyhlášky, kterou jsem podrobně prostudovala a školení, kterých jsem se účastnila. Formuláře si na počítači vytvoří i dítě školou povinné. Teď počkám na návštěvu hygieny, která mi sdělí nedostatky a také na podzimní „Výživu“, kde snad konečně vyjdou konkrtétní doporučení pro školní jídelny. Jinak si s tím moc hlavu nelámu, do konce roku 2004 by neměla hygiena za HACCP dávat pokuty, ale měla by nám radit. Kritické body mám tři . Krásné prázdniny.
Autor: sandra
Re: Ruční zpracování HACCP
Které tři body, jestli můžete prozradit?
Autor: Alfons
Re: Ruční zpracování HACCP
1. bod – měření a kontola teplot během výdeje /2x/ + zápis do formulářů
2. bod – sledování a kontrola všech strojů, lednic, boxů, mrazáků, odsávání, myček atd. – zajištění jejich bezvadného stavu a zápis závad přes okamžité řešení a zápis odstranění závad
3. bod – sledování doby výdeje – nepřesáhnout 4 hodiny – kuchařky zapisují, kdy dovařily a kdy ukončily výdej
– bylo nám na školeních řečeno, pokud je vše v kuchyni v souladu s příslušnými předpisy, tak „stačí “ zavést pouze jeden kritický bod. Zdravím
Autor: sandra
Re: Ruční zpracování HACCP
Děkuji, dělám to samé. Mám asi velkou výhodu. že vše je zbrusu nové !
Autor: sandra
Re: Ruční zpracování HACCP
Děkuji, dělám to samé. Mám asi velkou výhodu. že vše je zbrusu nové !
Autor: sandra
Re: Ruční zpracování HACCP
Děkuji, dělám to samé. Mám asi velkou výhodu. že vše je zbrusu nové !