Přeskočit na obsah

ryby

  • Autor: renka

    ryby
    Dobrý den, ráda bych se zeptala jak u vás řešíte ryby. U nás nyní nastala diskuse k mraženým rybám, moc nikomu nechutnají. Strávníci by rádi ryby čerstvé. Bohužel nevím, kde bych čerstvé ryby sehnala, jestli se nějaký dodavatel specializuje na čerstvé ryby a rozvoz. Mražené jsou plné vody a prý bez chuti. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za odpověď.

    • Autor: zdenouš

      Dobrý den,chlazené ryby beru od Bidvestu,naprostá spokojenost,dokonce mají i kousky lososa za 100Kč kilo,dávám je do těstovin,nebo z nich dělám polévky.Pokud budete chtít ráda Vám poradím.Bohužel musím ale konstatovat,že děti na tato jídla nejsou zvyklé,takže větší část končí v odpadu.

    • Autor: tara

      Souhlasím, dospělí dobrou rybu ocení, ale děti vyhodí stejně rybu za stovku jako rybu za 250 Kč i více. Čerstvé jsou od všech dodavatelů drahé, beru Bidvest.

    • Autor: Adka

      My kupujeme od bidvestu tmavú tresku mrazenú a je výborná. Cena je tiež prijateľná (okolo 150 Kč/kg) Dospelí si pochvaľujú a deťom je to jedno. Na čerstvé nemáme peniaze a deti by to aj tak neocenili. Možno niekde v Prahe, kde sú bohatšie rodiny a doma ich bežne kupujú.

    • Autor: zdenouš

      Brala jsem chlazého sumečka afrického ,lososa filety a lososa kosky.

    • Autor: zdenouš

      Brala jsem chlazého sumečka afrického ,lososa filety a lososa kosky.

    • Autor: Radek

      Čerstvé ryby bereme podle ceny z Bidvestu nebo Makra.České z Rybářství Třeboň – filety bez kostí – kapr nebo amur. Pokud nemají kuchařky zkušenosti s přípravou čerstvých ryb, požádejte některého obchodního zástupce např. Bidvestu a ten vám zajistí zkušeného kuchaře a s děvčaty rybu připraví, ale samozřejmě i ostatní firmy tuto možnost nabízejí, stačí se jen zeptat, dohotnout termín a jídelníček a je to.

    • Autor: Jitka ved.

      My bereme mraženou tresku exkluzive bez přidané vody od JIP Pardubice, spokojenost ze strany strávníků i p. kuchařky. Stojí kolem 140,-/kg, když je v akci i méně. Opravdu, když to necháme povolit na plechu, nestojí ve vodě a bez problémů se dá obalit a smažit! Z chlazených ryb bych měla strach, nikdy nemám jistotu, jestli byly celou dobu správně zachlazené. Jitka

      • Autor: Miki

        Ano, nemáte jistotu, jestli byly správně chlazené, ale stejně tak u mražených není 100% jistota, že se po cestě nerozmrazily a znovu nezmrazily

    • Autor: zdenouš

      Dobrý den a v čem máte dnes jistotu?Hezký slunečný den.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se