Přeskočit na obsah

Ryby

  • Autor: Vilemina

    Ryby
    Chtěla bych udělat k obědu žraloka, ale nevím jak.Máte někdo nějaký dobrý recept ? Děkuji

    • Autor: Janaj

      Re: Ryby
      Žralok v marinádě. Porce žraloka na 4 hod.naložíme do mléka odbourává se jeho případná hořká chuť.Marináda: po půl lžičce bazalky,oregana,zelené petrželky,šťáva z půl citronu,lžička sojové omáčky a 100g rozpuštěného másla.Žraloka pak mírně osolíme a potřeme marinádou z obou stran, nechat 2 hod.odležet. Pánev rozpálíme a porce osmahneme z obou stran,často obracíme maso je měkkoučké a připravené ke konzumaci na 10 minut.Příloha brambor,krokety hodí se i hranolky,pečené brambory a pod.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se