Přeskočit na obsah

Sázená vejce-volské oko

  • Autor: vikina

    Sázená vejce-volské oko
    Dobrý den, chci se zeptat, zda někdo děláte ve velké jídelně (my 450 strávníků) volské oči? Představovala jsem si to v konvektomatu na speciálním plechu, ale po 2 dnech hledání jsem je konečně našla a plech na 6 vajec vyjde cca na 1500Kč, to je opravdu darda. Jak je děláte vy? Pokud vůbec.
    Díky Věra

    • Autor: Zdenouš

      Sázená vejce nedělám,a pokud mám napsat pravdu,ani dělat nebudu.Je to příliš velké riziko.Dělám vanilkový krém k buchtičkám a strachy trnu,tak hezký den.

      • Autor: Vikina

        No právě jsem si myslela, že když je udělám v konvekťáku na těch 170 stupnů po dobu 12 minut, jak je psáno v návodu, měli by být propečený tzv. až na kost. Otevřela by se mi možnost různých vaječných směsí třeba se zeleninou a tím bychom osvěžili jídelníček.

    • Autor: Zdenouš

      Jediné co vám poradím je, zkusit to.

    • Autor: Vikina

      Zdenouši, moc děkuji za radu, zajímají mě hlavně ty plechy, jestli vůbec někdo má. Dnes jsem se ptala človíčka, který nám dodává příslušenství a opravdu ta cena 1500 za plech na 6 vajec je taková, levnější se prý sehnat nedá. 🙁 Vzhledem k tomu, že bych jich potřebovala 24 ks, tak to bohužel narazím u vedení no …

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se