Přeskočit na obsah

skladovací teploty

  • Autor: Miroslav

    skladovací teploty
    Dobry den, mohla by mi nejaka dobra duse sdelit v jake vyhlasce/ zakonu lze nalezt skladovaci teploty pro jednotlive kategorie potravin (ovoce/zeleniny, mlecnych vyrobku, uzenin, masa, peciva,apod.)?
    Dekuji velice za odpovedi.
    Mira

    • Autor: Radka

      Re: skladovací teploty
      Najdete je v příručce: Hygiena v gastronomii
      příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů. Nebo pošlete fax a já vám je zašlu.

      • Autor: Miroslav

        Re: skladovací teploty
        Prosim,budte tak hodna a poslete mi je faxem : Miroslav Picek, +420 220 111 780. Diky moc. M.

      • Autor: olina

        Re: skladovací teploty
        prosím o záslání skladovacích teplot na fax 376322661 děkuji

      • Autor: Miroslav

        Re: skladovací teploty
        Dekuji za fax s teplotama. Pomohla jste mi udelat si v tom alespon trochu poradek:-). Mira

    • Autor: Olina

      Re: skladovací teploty
      Ptala jsem se p. doktorky z hygieny, vyhláška prý není, ale mám se řídit doporučením od výrobce. V boxu na maso mám do 5°C, ovoce a zeleninu skladuji do 8°C a tak je to prý vyhovující.

      • Autor: Valetnýna

        Re: skladovací teploty
        My máme – masový box 2st., lednice v kuchyni 4st, zeleninový box 8st., chlad.box mléko, jogurty, máslo … 4-5 st.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se