Přeskočit na obsah

školení kuchařek

  • Autor: Lenka Křivanová

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat na školení pro kuchařky hygienické minimum po jaké době mají být proškolení .Děkuji

    • Autor: Zuzana Sodomková

      Dobrý den, byla u nás v červnu hygiena, ptala jsem se na to paní hygieničky a řekla mi, že jako vedoucí musím mít 1x ročně školení ( může být i online ) a pak musím proškolit personál kuchyně taky 1x ročně. Tudíž nemusí kuchařky nikam chodit na školení, stačí jim o školení nechat podepsat formulář, že byli proškolené vedoucí.

    • Autor: Zdeňka Rohlíkoví

      Já každý rok všichni online. Přeji hezký den😊

  • Autor: Jitka Nováková

    Dobrý den, mám stejný dotaz. Děkuji

  • Autor: Petra Bezuchová

    Dobrý den, já se držím pravidla, že se školíme každé 2 roky, nové kuchařky si zaškolím sama při nástupu do práce. 1x za rok děláme písemný test.

  • Autor: Jitka Maříková

    Dobrý den, mám dotaz ohledně profese Kuchařka. 8let dělám pomocnou kuchařku . Můžu po této praxi dělat kuchařku nebo musím mít vyucni list nebo kurz? Kucharek je v dnešní době málo skoro žádné…. Děkuji

  • Autor: Marie Kobourková

    A proč by jste nemohla dělat kuchařku? Pokud jste šikovná, umíte dobře vařit, tak jak se má, žádné rozpustné šmakulády, tak do toho jděte. Dobrého, šikovného a pracovitého kuchaře, aby hledal s lupou. Vyuční list nepotřebujete, ale záleží na řediteli jakou vám dá platovou třídu.

    • Autor: Jitka Maříková

      Mě bylo právě řečeno, že musím mít papír, abych mohla dělat kuchařku…že kuchařka musí mít papír tě to může dělat.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se