Školní stravování 2002 – Pardubice
Každá vedoucí jídelny a jistě i ředitel školy by se měl zúčastnit alespoň jednou za 3-4 roky, aby si udržel přehled o moderních trendech. Velmi snadno a pohromadě lze získat informace a cenové nabídky od dodavatelů pro řešení aktuálních témat, kterými jistě jsou např.: – zdravá výživa – hygienické předpisy – bezdotykové baterie – bezkontaktní karty a žetony místo stravenek – objednávání stravy přes internet a mobilní telefony … a mnoho dalších. Vladimír Bureš
Školní stravování 2002 - Pardubice
Autor: Vladimír Bureš
Školní stravování 2002 – Pardubice
Každá vedoucí jídelny a jistě i ředitel školy by se měl zúčastnit alespoň jednou za 3-4 roky, aby si udržel přehled o moderních trendech. Velmi snadno a pohromadě lze získat informace a cenové nabídky od dodavatelů pro řešení aktuálních témat, kterými jistě jsou např.: – zdravá výživa – hygienické předpisy – bezdotykové baterie – bezkontaktní karty a žetony místo stravenek – objednávání stravy přes internet a mobilní telefony … a mnoho dalších. Vladimír Bureš