Přeskočit na obsah

škubánky

  • Autor: awelina

    škubánky
    Prosím,připravujete ve vaší jídelně škubánky?
    Můžete mně prosím poradit,jak je tvarujete?Vykrajovat nořky lžíčkou 150 porcí moc dobře nejde.Moc děkuji

    • Autor: miluma

      Pokud mate testo takove konzistence, ze ho muzete vyvalet, tak si nadelejte hady asi 2 cm tluste a nožem odkrajujte asi 1 cm široke kousky.Tlakem nože se vam vytvoři noček. Mimochodem jsme lžíci vykrakovaly chlupate knedliky pro 430porci a zvladly jsme to.Delali jsme to dvě.

      • Autor: awelina

        Prosím, používate směs na halušky/ Amylon, či Vitana?/
        vykrájené noky se dále nevaří?Zatím jsme je nepřipravovali, / máme muže v kuchyni/tak nemám zkušenost.Děkuji.

    • Autor: Zdenouš

      Dobrý den,škubánky děláme,nabíráme klasicky lžicí z gastronádoby,sypeme mákem nebo tvarohem a cukrem,mastíme máslem.Žádné nočky nevykrajujeme,děláme 160 porcí.

    • Autor: Zdenouš

      Dobrý den,halušky děláme klasicky po staročesku z vařených brambor a hrubé mouky.Směsi v jidelně zatím nepoužívám i když teď mi ubral ředitel opět část úvazku pro uklízečku,kterou mi posílal na výpomoc,takže asi dojde v brzké době i na směsi v sáčku.Hezký den

    • Autor: Zdenouš

      Awelin,omlouvám se ,ptala jste se na halušky,ale já jsem měla na mysli škubánky,proto píši že je sypeme mákem a tvarohem.Halušky nedělám vůbec ani z brambor,ani ze směsi.

      • Autor: awelina

        Zdenouš-ptala jsem se na škubánky i halušky-odpovědi tedy od Vás v pořádku-a děkuji

      • Autor: awelina

        Zdenouš-ptala jsem se na škubánky i halušky-odpovědi tedy od Vás v pořádku-a děkuji

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se