Přeskočit na obsah

smažení v konvektomatu

  • Autor: aveline

    smažení v konvektomatu
    dobrý den,prosím,kdo používáte tepelnou úpravu smažení v konvektomatu? můžete mi poradit?Doba úpravy,teplota, technologický postup.A jaké jsou reakce strávníků?
    Dále prosím o radu-jaké používáta stravovací normy a jakým způsobem snižujete spotřebu tuků tak,aby byl splněn spotřební koš?
    Děkuji předem za všechny odpovědi a přeji příjemný den

    • Autor: myska1

      Re: smažení v konvektomatu
      Mohu pouze poradit ve spotřebě tuku. U nás třeba nepoužíváme do bramborové kaše máslo,ale jen mléko a hned se kaše vydává, tak se neobjeví v spotřebním koši. Ve výdejce kolonku proškrtnu.

      • Autor: evona

        Re: smažení v konvektomatu
        A co na to případný kontrolní orgán,nevadí,nepoukazuje na neplnění normy?

        • Autor: Alena II.

          Re: smažení v konvektomatu
          Normy již nejsou závazné, ale pouze doporučující. Závazný je pro vás technologický postup. Pokud si nějakou normu upravíte, musíte si ji také obhájit a vždy platí to, že co je na výdejce, musí být potom i na talíři.

        • Autor: myska1

          Re: smažení v konvektomatu
          To je v pořádku, protože poukazují na snížení tuků a to mám ve spotřebním koši na 75 % takže jim to nevadí, kde tuk ušetřím.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se