Re: Smažený květák-konvektomat
V konvektomatu připravujem vše co se dříve smažilo na spoustě tuku. Pořiďte si Ramu combi od Knoru. Dají Vám k ní i nádobu s pumpičkou. Nastříkáte ramu na pokrm a smažíte. Když se pumpička pokazí, tak dodají novou a zdarma.
Přeji hezký den a dobrou chuť.
Re: Smažený květák-konvektomat
Prajem dobrý deň.
Takže smažite všetko čo sa smažiť dá a aká je chuť. Myslím že aj gastronádoby majú byť k tomu nejdaké tmavé.Tie ešte namáme tak by som ich musela dokúpiť. Ale naše ženy o tom nechcú ani počuť. Niečo smažia vo firitézi a niečo klasicky na pánvy.. Dúfam, že sa mi to podarí presadiť v novovm šk. roku. Prajem krásne prázdniny.
Re: Smažený květák-konvektomat
Do spreje od tekuté ramy se dá použít klasický fritovací olej, jelikož děti nám řízky smažené s ramou moc nechtěly. S olejem připravujeme všechno. Dá se koupit i přímo ve spreji, ale je to zbytečně drahé.
Re: Smažený květák-konvektomat
Majko,
rozumím tomu dobře? Koupíte klasický fritovací olej, ten se dá do stříkací nádobky od Ramy. Potraviny v trojobalech se stříkají a pak se upečou v konvektomatu?
Ten způsob se mi velmi líbí. Tím by se hodně snížila spotřeba oleje při smažení.
Děkuji za odpověď a přeji hezké prázdniny.
Re: Smažený květák-konvektomat
Milé kolegině. My také vše smažíme v konvektomatu. Taktéž pouze stříkáme olejem, ale do strouhánky přidáváme mletou sladkou papriku a řízečky jsou jako zlaté. Nikdo nepozná, že nejsou smažené klasicky na oleji. Pouze na chuti. Jsou chutnější. Smaltovaný plech vymašťujeme.
Re: Smažený květák-konvektomat
Píšete o stříkací nádobě od ramy my jsme na radu
dodavatele konvektomatu pořídili elektrickou stříkací
pistoli z Obi ya cca 500,–kč ( jakou mají lakýrníci)
nalejeme do ní olej s stříkáme nemá to chybu
Nikdo mně smažené řízky, květák a podobné věci dělané v konvektomatu nepřichválí. To raději budu smažit jednou v měsíci, ale hezky na oleji. Olej na smažení mám ve spotřebním koši s nižším koeficientem a nikdy nemám tuky přes. V konvekťáku nemají chybu hlavně buchty. Ale samo i různé další věci. Jen ne na smažení.
Vše smažíme v troubě na trošce oleje, něco jen na pečícím papíru. Konvektomat nemáme, tak zkušenosti nemáme, ale v troubě se dá usmažit všechno s malou spotřebou tuků a je to dobré.
Smažený květák-konvektomat
Autor: Children
Smažený květák-konvektomat
Připravovali jste prosím někdo květák jako smažený
v konvektomatu ? Pokud ano, poraďte. Děkuji
Autor: jaji
Re: Smažený květák-konvektomat
V konvektomatu připravujem vše co se dříve smažilo na spoustě tuku. Pořiďte si Ramu combi od Knoru. Dají Vám k ní i nádobu s pumpičkou. Nastříkáte ramu na pokrm a smažíte. Když se pumpička pokazí, tak dodají novou a zdarma.
Přeji hezký den a dobrou chuť.
Autor: kočička
Re: Smažený květák-konvektomat
Také smažíme pouze v konvektomatu,používáme olej ve spreji.
Autor: slovensko
Re: Smažený květák-konvektomat
Prajem dobrý deň.
Takže smažite všetko čo sa smažiť dá a aká je chuť. Myslím že aj gastronádoby majú byť k tomu nejdaké tmavé.Tie ešte namáme tak by som ich musela dokúpiť. Ale naše ženy o tom nechcú ani počuť. Niečo smažia vo firitézi a niečo klasicky na pánvy.. Dúfam, že sa mi to podarí presadiť v novovm šk. roku. Prajem krásne prázdniny.
Autor: majka
Re: Smažený květák-konvektomat
Ještě co se týká gastronádob, smaží se na smaltovaných.
Autor: majka
Re: Smažený květák-konvektomat
Do spreje od tekuté ramy se dá použít klasický fritovací olej, jelikož děti nám řízky smažené s ramou moc nechtěly. S olejem připravujeme všechno. Dá se koupit i přímo ve spreji, ale je to zbytečně drahé.
Autor: Milena
Re: Smažený květák-konvektomat
Majko,
rozumím tomu dobře? Koupíte klasický fritovací olej, ten se dá do stříkací nádobky od Ramy. Potraviny v trojobalech se stříkají a pak se upečou v konvektomatu?
Ten způsob se mi velmi líbí. Tím by se hodně snížila spotřeba oleje při smažení.
Děkuji za odpověď a přeji hezké prázdniny.
Autor: Hedvika
Re: Smažený květák-konvektomat
Prosím o radu, kde se dá stříkací
nádobka od Ramy pořídit. Díky za odpověď.
Autor: Well
Re: Smažený květák-konvektomat
Kontaktujte OZ od Knorru 🙂
Autor: Marie
Re: Smažený květák-konvektomat
Milé kolegině. My také vše smažíme v konvektomatu. Taktéž pouze stříkáme olejem, ale do strouhánky přidáváme mletou sladkou papriku a řízečky jsou jako zlaté. Nikdo nepozná, že nejsou smažené klasicky na oleji. Pouze na chuti. Jsou chutnější. Smaltovaný plech vymašťujeme.
Autor: Sartuna
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na jaký program smažíte řízky či květák v konvektomatu (stupně, čas).
děkuji za radu.
Autor: Marie
Re: Smažený květák-konvektomat
omlouvám se za překlep – kolegyně
Autor: mlada
Re: Smažený květák-konvektomat
Píšete o stříkací nádobě od ramy my jsme na radu
dodavatele konvektomatu pořídili elektrickou stříkací
pistoli z Obi ya cca 500,–kč ( jakou mají lakýrníci)
nalejeme do ní olej s stříkáme nemá to chybu
Autor: hygienička
Re: Smažený květák-konvektomat
Pozor na materiál. Vše v kuchyni musí mít doklad,že je to vhodné pro styk s potravinami.Pěkný den.
Autor: janica
Nikdo mně smažené řízky, květák a podobné věci dělané v konvektomatu nepřichválí. To raději budu smažit jednou v měsíci, ale hezky na oleji. Olej na smažení mám ve spotřebním koši s nižším koeficientem a nikdy nemám tuky přes. V konvekťáku nemají chybu hlavně buchty. Ale samo i různé další věci. Jen ne na smažení.
Autor: zdenda
Dobrý den.Smažíme v konvektomatu řízky a karbanátky.Pokládáme na pečící papír a potíráme olejem smíchaným s paprikou.Květák jsme nesmažili.Hezký den
Autor: andy1
Vše smažíme v troubě na trošce oleje, něco jen na pečícím papíru. Konvektomat nemáme, tak zkušenosti nemáme, ale v troubě se dá usmažit všechno s malou spotřebou tuků a je to dobré.