Spíš byste ji měla mít z hlediska BOZP – nosnost police, nosnost podlahy, celého regálu, velikost uličky, …
když doplníte o způsob sanitace, dodržování teplotních limitů a způsob uspořádání, tím líp. Dále se upravuje účtování zásob pomocí směrnice – takže opravdu široký záběr
směrnice skladu potravin
Autor: Andrea9
směrnice skladu potravin
Dobrý den, mohli by jste mi prosím poradit co vše by mělo být ve směrnici skladu potravin?
Děkuji za odpověď
Kubinská
Autor: Vysočany
Andreo, co to má být „směrnice skladu potravin“?
Autor: Andrea9
chtěla jsem se dozvědět zda v HACCP musí být zvlášť nějaká směrnice o skladu potravin jestli vůbec něco takového je?
Autor: Zalka
Spíš byste ji měla mít z hlediska BOZP – nosnost police, nosnost podlahy, celého regálu, velikost uličky, …
když doplníte o způsob sanitace, dodržování teplotních limitů a způsob uspořádání, tím líp. Dále se upravuje účtování zásob pomocí směrnice – takže opravdu široký záběr
Autor: janav.
Určitě i HCCP. Teplota, vlhkost, hygiena – úklid, jak často a čím.
Autor: Andrea9
Děkuji moc za Vaši informaci.