Při vaření masa přes noc v konvektomatu s jehlou je u některých mas doporučená teplota padesát stupňů celou noc. Neodporuje to hygienickým předpisům, když surovina v jádře musí mít víc jak šedesát stupňů? Záleží na tom, čím delší úprava, může být teplota snížena na 52,55,58 stupňů podle druhu masa?
sousvide
Autor: AB
sousvide
Dobrý den,poradíte prosím jak normujete už upravené maso metodou sousvide? Jedná se mi o množství na nákup masa. Za radu děkuji
Autor: AB
Vyřešeno, přeji hezký den AB
Autor: ivka6
Při vaření masa přes noc v konvektomatu s jehlou je u některých mas doporučená teplota padesát stupňů celou noc. Neodporuje to hygienickým předpisům, když surovina v jádře musí mít víc jak šedesát stupňů? Záleží na tom, čím delší úprava, může být teplota snížena na 52,55,58 stupňů podle druhu masa?