Přeskočit na obsah

Špalek

  • Autor: Digina

    Špalek
    Máme v MŠ špalek na porcování masa, ale kupujeme maso už porcované, tak ho nepoužíváme .
    Překáží nám, je možné ho dát do skladu, nebo musí být přímo
    v kuchyni? Neměla k tomu připomínky kontrola z hygineny? Děkuji.

    • Autor: maruš

      🙂 Když ho nepoužíváte, tak ho dejte někam do skladu. Logicky- proč by měl být v kuchyni když ho nepoužíváte. Opět musím napsat to samé – nikde není nařízeno, že kuchyň musí být vybavená špalkem na maso. Myslete.

    • Autor: bába

      Měli jsme špalek v kuchyni a dostali jsme, že ho nepoužíváme /od hygieny /,tak jsme ho odstěhovali do sklepa.Kdo někdy umyval špalek, tak ví o co jde.Nikdy ho dobře neumyjete, nesplachnete.Deska se určitě lepší udržuje.

    • Autor: Zdenouš

      Dobrý den,špalek máme ale nepoužíváme,takže 15 let stojí ve skladu.Jen tak pro zajímavost,když jsem byla v učení,před 40 lety,čistily jsme jako učni špalek tak,že jsme ho posypali kuchyňskou solí a drátěným kartáčem drbali až byl čistý a suchý.Hezký den.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se