Re: špecle
Špecle (firma Retigová) – ale určitě bude podobný výrobek používáme jako přílohu k masu – téměř ke všem pokrmům kde se používají těstoviny,eventuelně bramborové knedlíky.
Re: špecle
Špecle (firma Retigová) – ale určitě bude podobný výrobek používáme jako přílohu k masu – téměř ke všem pokrmům kde se používají těstoviny,eventuelně bramborové knedlíky.
Re: špecle
Špecle (firma Retigová) – ale určitě bude podobný výrobek používáme jako přílohu k masu – téměř ke všem pokrmům kde se používají těstoviny,eventuelně bramborové knedlíky.
Re: špecle
Špecle firmy Varnea si zamilovala snad celá škola, učitelé si je kupovali i domů, protože výrobek stejného názvu koupený v Tescu prý vůbec není dobrý.Posílám normu pro 10 osob:
špecle 0,800 kg, cibule 0,250 kg, olej 0,12 kg, sůl 0,020 kg, anglická slanina 0,700 kg, zelí kysané 1,000 kg.Špecle uvaříme podle návodu, zelí podusíme na oleji a cibulce(případně dochutíme cukrem a solí), přidáme na kostičky nakrájenou prohřátou slaninu a
vše zamícháme se špeclemi. Dohřejeme na požadovanou teplptu a podáváme. Na tento oběd se vždy těší strávníci všech kategorií. Dobrou chuť.
špecle
Autor: pave
špecle
Prosím o zkušenosti a recepturu na použití špeclí. Mám na mysli produkt fa Varnea. Děkuji.
Autor: cindy
Re: špecle
My je vaříma na sladko s mákem, nerozvařují se, celkem to děti jedí.
Autor: cindy
Re: špecle
My je vaříma na sladko s mákem, nerozvařují se, celkem to děti jedí.
Autor: cindy
Re: špecle
My je vaříma na sladko s mákem, nerozvařují se, celkem to děti jedí.
Autor: Hana
Re: špecle
Špecle (firma Retigová) – ale určitě bude podobný výrobek používáme jako přílohu k masu – téměř ke všem pokrmům kde se používají těstoviny,eventuelně bramborové knedlíky.
Autor: Hana
Re: špecle
Špecle (firma Retigová) – ale určitě bude podobný výrobek používáme jako přílohu k masu – téměř ke všem pokrmům kde se používají těstoviny,eventuelně bramborové knedlíky.
Autor: Hana
Re: špecle
Špecle (firma Retigová) – ale určitě bude podobný výrobek používáme jako přílohu k masu – téměř ke všem pokrmům kde se používají těstoviny,eventuelně bramborové knedlíky.
Autor: Helena
Re: špecle
bramborové špecle /také mušle/ děláme nasládko
se šlehaným tvarohem-moc dětem chutnají
Autor: Helena
Re: špecle
bramborové špecle /také mušle/ děláme nasládko
se šlehaným tvarohem-moc dětem chutnají
Autor: Helena
Re: špecle
bramborové špecle /také mušle/ děláme nasládko
se šlehaným tvarohem-moc dětem chutnají
Autor: Evča
Re: špecle
Špecle používáme jako halušky se zelím a slaninou nebo brynzou. Tak se nám osvědčili nejlépe.
Autor: Evča
Re: špecle
Špecle používáme jako halušky se zelím a slaninou nebo brynzou. Tak se nám osvědčili nejlépe.
Autor: Evča
Re: špecle
Špecle používáme jako halušky se zelím a slaninou nebo brynzou. Tak se nám osvědčili nejlépe.
Autor: Alena
Re: špecle
Špecle podáváme se špenátem,slaninou a osmaženou cibulkou, nebo posypané oříškovou posypkou.
U dětí oblíbené.
Autor: Alena
Re: špecle
Špecle podáváme se špenátem,slaninou a osmaženou cibulkou, nebo posypané oříškovou posypkou.
U dětí oblíbené.
Autor: Alena
Re: špecle
Špecle podáváme se špenátem,slaninou a osmaženou cibulkou, nebo posypané oříškovou posypkou.
U dětí oblíbené.
Autor: iva
Re: špecle
My dáváme špecle k beskydským šiškám (
mleté kousky masa v smetanové žampionové omáčce) a děti i dospělí to mají rádi.Iva
Autor: iva
Re: špecle
My dáváme špecle k beskydským šiškám (
mleté kousky masa v smetanové žampionové omáčce) a děti i dospělí to mají rádi.Iva
Autor: iva
Re: špecle
My dáváme špecle k beskydským šiškám (
mleté kousky masa v smetanové žampionové omáčce) a děti i dospělí to mají rádi.Iva
Autor: majka
Re: špecle
Špecle jsou vynikající jako příloha k liškové omáčce vitana s kuřecím plátkem. Mňam
Autor: majka
Re: špecle
Špecle jsou vynikající jako příloha k liškové omáčce vitana s kuřecím plátkem. Mňam
Autor: majka
Re: špecle
Špecle jsou vynikající jako příloha k liškové omáčce vitana s kuřecím plátkem. Mňam
Autor: majka
Re: špecle
Špecle firmy Varnea si zamilovala snad celá škola, učitelé si je kupovali i domů, protože výrobek stejného názvu koupený v Tescu prý vůbec není dobrý.Posílám normu pro 10 osob:
špecle 0,800 kg, cibule 0,250 kg, olej 0,12 kg, sůl 0,020 kg, anglická slanina 0,700 kg, zelí kysané 1,000 kg.Špecle uvaříme podle návodu, zelí podusíme na oleji a cibulce(případně dochutíme cukrem a solí), přidáme na kostičky nakrájenou prohřátou slaninu a
vše zamícháme se špeclemi. Dohřejeme na požadovanou teplptu a podáváme. Na tento oběd se vždy těší strávníci všech kategorií. Dobrou chuť.
Autor: Soňa
Re: špecle
U nás velmi oblíbené bramb.mušle zapečené se špenátem.
Uvaříme mušle, na cibulce špenát podusit – udělat pikantnější chuti- česnek,sůl, pepř.Do vytřené gastro nádoby vrstvu mušlí, vrstvu špenátu, vrstvu těstovin – zalít bešamelem s vejci. Moc dobré. Přeji zdar
Autor: Iva
Re: špecle
Děkuji za všechny za recept, rádi vyzkoušíme.
Autor: Eva Goliášová
Dobrý den,
Pořadí mi někdo jak nastavit specle do spotřebního koše jaký koeficient a kam?
Moc děkuji.