Stěry z materiálu v kuchyni
Zdravím přítomné diskutující, chtěl bych se zeptat jak přispěvatelů z řad OOVZ, tak vedoucích školních jídelen či provozních kuchyní, jak u vás vycházejí stěry z materiálů/plochy/náčiní, popř. v čem je největší problém – metly k robotům, dřevěná/plastnová prkénka, nože, záhyby technolog.zařízení…?
Stěry z materiálu v kuchyni
Autor: Roman Buras
Stěry z materiálu v kuchyni
Zdravím přítomné diskutující, chtěl bych se zeptat jak přispěvatelů z řad OOVZ, tak vedoucích školních jídelen či provozních kuchyní, jak u vás vycházejí stěry z materiálů/plochy/náčiní, popř. v čem je největší problém – metly k robotům, dřevěná/plastnová prkénka, nože, záhyby technolog.zařízení…?
děkuji za reakce