Přeskočit na obsah

Šumavské knedlíky

  • Autor: Jana

    Šumavské knedlíky
    co si pod tím představit, jak se to vaří?

    • Autor: Zdenka

      Re: Šumavské knedlíky
      Šumavské knedlíky mi dodává firma Rettigová, jde o bramborové těsto v prášku s přídavkem sušené pažitky a cibule, smíchá se jenom s vodou. Dobře se s ním pracuje, hezky po uvaření vypadají, jsou chutné. Protože jsou však jednou tak drahé než klasické bramborové těsto, připravujeme je jako bezmasý pokrm – šumavské špalíčky s cibulkou a špenátem

    • Autor: David

      Re: Šumavské knedlíky
      Pokud můžu poradit, tak máme svou vlastní a jednoduchou recepturu.Do základního bramborového těsta přimíchat sekanou mraženou petrželovou nať a na kolečka do zlatova osmaženou cibulku.Cena polotovaru je vysoká a přípava velmi jednoduchá.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se