Nepoužívám, raději upeču moučník klasicky. Jakékoliv směsi nemají ve školních jídelnách co dělat. Je dobré se zajímat o jejich složení, to se pak člověk diví co všechno obsahují.
Začínali jsme s nimi. Ale v současné době už si pečeme vlastní, a to z jakékoliv receptury, kterou používáme „doma“, tak si kuchařka přepočítá na ten velký plech. Vyjde výrazně levněji
sypké směsi
Autor: Michaela Novotná
Dobrý den,
používáte někdo v jídelně hotové sypké směsi na moučníky od j.k. food? Jak jste spokojeni, a jak zařazujete do spotřebního koše?
Autor: Ludmila Binderová
dobrý den,
ano používáme, do SK dám směs do ostatní, do SK jde jen ty vejce nebo olej, pokud se má přidat do té směsi
Autor: Marie Kobourková
Nepoužívám, raději upeču moučník klasicky. Jakékoliv směsi nemají ve školních jídelnách co dělat. Je dobré se zajímat o jejich složení, to se pak člověk diví co všechno obsahují.
Autor: Halka Žaludová
Začínali jsme s nimi. Ale v současné době už si pečeme vlastní, a to z jakékoliv receptury, kterou používáme „doma“, tak si kuchařka přepočítá na ten velký plech. Vyjde výrazně levněji