Přeskočit na obsah

Sypké směsi

  • Autor: dudek

    Sypké směsi
    Dobrý den, mám dotaz na kolegyně. Náš zřizivatel nám zakázal používat ve ŠJ veškeré sypké směsi (halušky, buchty, muffins, dochucovací prostředky, chlupaté knedlíky atd.) Můžeme použít pouze bramborové knedlíky.
    Má na to zřizovatel právo, vždyť vaříme podle norem, kde jsou sypké směsi uvedeny?

    • Autor: eva2

      Dobrý den – a jaký k tomu měl zřizovatel důvod?Chápala bych zamítavé stanovisko hygieny, pokud by se ale jednalo o výrobek,který by byl nepoživatelný, ještě veterinární vyjádření v neprospěch potraviny bych pochopila, ale proč zřizovatel…..?

      • Autor: dudek

        To nechápe nikdo. Nařízení přišlo ředitelkám a ty nám to daly příkazem. A důvod? Prý kvalitnější a zdravější vaření ve ŠJ.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se