Přeskočit na obsah

Systém kalkulace obědů

  • Autor: studentka

    Systém kalkulace obědů
    Dobrý den všem, měla bych velikou prosbu. Píši ve škole závěrečnou práci na téma kalkulace nákladů ve školní jídelně základní školy. Bohužel mám poměrně problém se získáním podkladů, spoustu věcí už jsem našla na tomto webu, zkouším se ptát známých a jejich známých, ale zatím bez úspěchu a práci mám za pár dní odevzdat. Povoláním jsem účetní, takže si dovedu trochu představit, co jak asi chodí, ale i tak jsou stále věci, kterým nerozumím. Našla by se prosím nějaká dobrá duše a poradila mi? Jde mi především o roční kalkulaci, předběžnou a pak vlastně i výslednou. Mám školu, která vaří pro děti 7-10 let, 11-14 let, 15 a více let, zaměstnance a cizí strávníky, pouze obědy. Mohli byste mi prosím dát někdo na sebe mail, na příspěvek sem je to příliš dlouhé. Nemám úplně jasno v kalkulaci ceny pro děti v rámci finančního normativu, pak jak se zjistí kolik činí mzdová režie a kolik věcná, která přesně čísla se vezmou a zda se dělí počtem všech uvařených obědů nebo čím.Moc děkuji!

    • Autor: taky studentka

      Napiště mi na e-mail: st29936@student.upce.cz a budu se snažit vám pomoci.

    • Autor: hanas

      Dobrý den,kalkulace nákladů je dobře a dopodrobna rozepsáná v publikaci “ Řízení školní jídelny a výdejny “ od společnosti aTre,v.o.s. Nový Bydžov.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se