Teplota jídla-výdejna
Prosím o radu jak udržet teplotu jídla dováženého na výdejnu, když gastronádoby v termoportech neudrží teplotu jídel na potřebné výši. Při nákupu termoportu bylo uvedeno, že teplota klesne o 1,5 až 2 °C za hodinu, ale když venku mrzne teplota jde rychle dolů. Má někdo zkušenost s ohřívací vanou? Dovážíme jídlo pro 40 dětí a 7 dospělých.
Výdej je asi po dvou hodinách od naplnění termonádob.Předem děkuji za každou dobrou radu.
Teplota jídla-výdejna
Autor: Linda
Teplota jídla-výdejna
Prosím o radu jak udržet teplotu jídla dováženého na výdejnu, když gastronádoby v termoportech neudrží teplotu jídel na potřebné výši. Při nákupu termoportu bylo uvedeno, že teplota klesne o 1,5 až 2 °C za hodinu, ale když venku mrzne teplota jde rychle dolů. Má někdo zkušenost s ohřívací vanou? Dovážíme jídlo pro 40 dětí a 7 dospělých.
Výdej je asi po dvou hodinách od naplnění termonádob.Předem děkuji za každou dobrou radu.
Autor: Libor Číž
Re: Teplota jídla-výdejna
Ohřívací expediční vanou vyřešíte vše.