Přeskočit na obsah

Teplota jídla-výdejna

  • Autor: Linda

    Teplota jídla-výdejna
    Prosím o radu jak udržet teplotu jídla dováženého na výdejnu, když gastronádoby v termoportech neudrží teplotu jídel na potřebné výši. Při nákupu termoportu bylo uvedeno, že teplota klesne o 1,5 až 2 °C za hodinu, ale když venku mrzne teplota jde rychle dolů. Má někdo zkušenost s ohřívací vanou? Dovážíme jídlo pro 40 dětí a 7 dospělých.
    Výdej je asi po dvou hodinách od naplnění termonádob.Předem děkuji za každou dobrou radu.

    • Autor: Libor Číž

      Re: Teplota jídla-výdejna
      Ohřívací expediční vanou vyřešíte vše.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se