teplota pokrmů
Zdravím, potřebuji upřesnit teploty při výdeji pokrmů, bývalo 65 C, kuchařky mi tvrdí, že na hyg.minimum jim bylo řečeno 67C. Jaká je tedy pravda.
Dobrý den, při výdeji Vám stačí 60 stupňů, ale musíte mít stejnou hodnotu uvedenou v HACCPu. Nesmí se Vám hodnoty při měření rozcházet s hodnotami v HACCP. Zdravím Jaroslava
teplota pokrmů
Autor: Lenka 62
teplota pokrmů
Zdravím, potřebuji upřesnit teploty při výdeji pokrmů, bývalo 65 C, kuchařky mi tvrdí, že na hyg.minimum jim bylo řečeno 67C. Jaká je tedy pravda.
Autor: jaruš
Na výdeji stačí 60°C
Autor: Jaroslava
Dobrý den, při výdeji Vám stačí 60 stupňů, ale musíte mít stejnou hodnotu uvedenou v HACCPu. Nesmí se Vám hodnoty při měření rozcházet s hodnotami v HACCP. Zdravím Jaroslava