Přeskočit na obsah

Teplota salátů při výdeji

  • Autor: Leňula

    Teplota salátů při výdeji
    Dobrý den, jaká má být teplota obědových salátů při výdeji? Musí se zchlazovat před výdejem v lednici a týká se to i těstovinových salátů? Děkuji za odpověď

    • Autor: ivka6

      Pokud nevydáváte salát ihned po dohotovení, kde pracujete se zchlazenými surovinami, pak musíte salát zchladit jako veškerou studenou kuchyni, při výdeji nejvýše do 8 stupňů Celsia. Záleží u těstovinových salátů jestli jsou v kategorii teplé nebo studené kuchyně, podle technologie přípravy, nic mezi tím.

    • Autor: Radkaa

      Nám hygiena povolila dodatek k HACCPu. Zeleninové saláty připravujeme co nejkratší dobu před výdejem a vydáváme při pokojové teplotě.

    • Autor: líída

      mám taky v HACCAPU ,že už nemusíme zchlazovat saláty,

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se