Teplota salátů při výdeji
Dobrý den, jaká má být teplota obědových salátů při výdeji? Musí se zchlazovat před výdejem v lednici a týká se to i těstovinových salátů? Děkuji za odpověď
Pokud nevydáváte salát ihned po dohotovení, kde pracujete se zchlazenými surovinami, pak musíte salát zchladit jako veškerou studenou kuchyni, při výdeji nejvýše do 8 stupňů Celsia. Záleží u těstovinových salátů jestli jsou v kategorii teplé nebo studené kuchyně, podle technologie přípravy, nic mezi tím.
Teplota salátů při výdeji
Autor: Leňula
Teplota salátů při výdeji
Dobrý den, jaká má být teplota obědových salátů při výdeji? Musí se zchlazovat před výdejem v lednici a týká se to i těstovinových salátů? Děkuji za odpověď
Autor: ivka6
Pokud nevydáváte salát ihned po dohotovení, kde pracujete se zchlazenými surovinami, pak musíte salát zchladit jako veškerou studenou kuchyni, při výdeji nejvýše do 8 stupňů Celsia. Záleží u těstovinových salátů jestli jsou v kategorii teplé nebo studené kuchyně, podle technologie přípravy, nic mezi tím.
Autor: Radkaa
Nám hygiena povolila dodatek k HACCPu. Zeleninové saláty připravujeme co nejkratší dobu před výdejem a vydáváme při pokojové teplotě.
Autor: líída
mám taky v HACCAPU ,že už nemusíme zchlazovat saláty,