Přeskočit na obsah

Těstovinvý salát s masem

  • Autor: Adka

    Těstovinvý salát s masem
    Chci se zeptat jestli zvyknete vařit těstovinové saláty s čerstvou zeleninou a masem. Pokud ano, jaké kritické body zapisujete? Při jaké teplotě vydáváte oběd? Díky za odpověď.

    • Autor: krupka

      Re: Těstovinvý salát s masem
      Těstovinové saláty dáváme pouze na odpolední svačinku a zapisujeme teplotu v lednici kde jsou suroviny po čisté přípravě uskladněny.Tím pádem nehlídáme teplotu celého salátu,ale zapíšeme pouze teplotu lednice kde je vše uskladněno.Po smíchání všech surovin,tzv.DOHOTOVENÍ,už hlídáme pouze čas,který nesmí překročit 4hodiny od dohotovení po výdej.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se