Těstovinvý salát s masem
Chci se zeptat jestli zvyknete vařit těstovinové saláty s čerstvou zeleninou a masem. Pokud ano, jaké kritické body zapisujete? Při jaké teplotě vydáváte oběd? Díky za odpověď.
Re: Těstovinvý salát s masem
Těstovinové saláty dáváme pouze na odpolední svačinku a zapisujeme teplotu v lednici kde jsou suroviny po čisté přípravě uskladněny.Tím pádem nehlídáme teplotu celého salátu,ale zapíšeme pouze teplotu lednice kde je vše uskladněno.Po smíchání všech surovin,tzv.DOHOTOVENÍ,už hlídáme pouze čas,který nesmí překročit 4hodiny od dohotovení po výdej.
Těstovinvý salát s masem
Autor: Adka
Těstovinvý salát s masem
Chci se zeptat jestli zvyknete vařit těstovinové saláty s čerstvou zeleninou a masem. Pokud ano, jaké kritické body zapisujete? Při jaké teplotě vydáváte oběd? Díky za odpověď.
Autor: krupka
Re: Těstovinvý salát s masem
Těstovinové saláty dáváme pouze na odpolední svačinku a zapisujeme teplotu v lednici kde jsou suroviny po čisté přípravě uskladněny.Tím pádem nehlídáme teplotu celého salátu,ale zapíšeme pouze teplotu lednice kde je vše uskladněno.Po smíchání všech surovin,tzv.DOHOTOVENÍ,už hlídáme pouze čas,který nesmí překročit 4hodiny od dohotovení po výdej.