Přeskočit na obsah

Uskladnění medu

  • Autor: Peff

    Uskladnění medu
    Dobrý den, milé kolegyně, jak uchováváte med? Domnívala jsem se, že běžně v suchém skladu, ale doneslo se mi, že nějak jinak. Poradíte?

    • Autor: Pekařka

      Podívejte se přímo na obal medu, tam musí být podmínky uskladnění napsány.

    • Autor: včelař

      Jako včelař skladuji med doma běžně v  kuchyňské lince. Med vám ztuhne vždy. Je to záruka kvality, že med není ředěný sirupem. Med po ztuhnutí dejte do vodní lázně a rozehřívejte do teploty 50stupňů.

    • Autor: Líída

      u mě byla loni v dubnu kontrola z veteriny-kontrolovala uskladněné maso, vejce a med. Med mám v suchém skladu-koukla na něj, kontrolovala datum – a bylo vše v pořádku, žádné námitky

    • Autor: Líída

      chtěla po mě doklad od vepřového masa a kuřecího,které jsme měli v lednici.Chtěla vědět jak dlouho to tam v té lednici je. a i  tak chtěla i doklad od vajíček a medu, to si okopírovala . jo a dívala se na teploty v lednicich. Vše jsme měli v pořádku, říkala že se ozve zase za 3 roky

      • Autor: Stepa

        dobrý den, jak máte uskladněné vajíčka ? Spolu s masem?
        Jak řešit požadavek na rozdílné teploty při skladování? Nebo jaké jste měla u vajíček? Děkuji.

        • Autor: maruš

          Klidně s masem. Rozdíl skladovacích teplot je 1°C a na pár dní se nic neděje.

    • Autor: pepik

      vynutila jsem si u ředitelky samostatnou chladničku a mám pokoj

    • Autor: Líída

      mám 2 lednice zvlášť maso,zvlášť vajíčka

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se