Přeskočit na obsah

Vaření brambor v konvektomatu

  • Autor: Vendula

    Vaření brambor v konvektomatu
    Milé kolegyně a kolegové, prosím Vás, vaříte-li brambory v konvektomatu, jakým způsobem je solíte? Podělíte se někdo s Vaší zkušeností?Děkuji

    • Autor: haris

      Pokud už vaříme v konv. brambory tak po slití normálně osolíme trošku víc okmínujeme, proházíme a zapneme. Ale abych pravdu řekla radějije vaříme ve vodě,pak nám nečernají a nemají takový lojový vzhled a jsou chutnější.V konv. to nejsou ty pravý vařený brambory.Asi tak

    • Autor: zdenda

      Dobrý den,brambory v konvektomatu vaříme stále a jsme s nimi nadmíru spokojeny.Vypereme je,dáme do děrovaných gastronádob.osolíme trochu více,mohou se okmínovat,promícháme,vaříme 30 min na páru.Hezký den

      • Autor: haaha

        dobrý den my děláme taky brambory v konvektomatu a zdají se nám chutnější propláchneme je ,nakrájíme na menší kousky dáme do děravých gastronádob je třeba více osolit tak hrst do jedné gastron.promíchat ,vaříme na páru tak čtyřicet minut na 104st…..

    • Autor: rohlik

      Dobrý den, od té doby,co máme konvektomat jsme ani jinak nevařili. Musíte více solit prohodit a vysledek je jistý. Oproti tomu v kotli při delším výdeji máte ke konci,brambory na kaši. Přeji hezký den

    • Autor: majka 1

      Brambory vařené v páře v konvektomatu jsou daleko chutnější. Solíme tak jak píšou v předchozím
      příspěvku. Také někdy dáme pod děrovanou GN ještě plnou s vodou, do které přidáme libeček. Krásně voní a výborně chutnají.

    • Autor: JnaH

      přikláním se k „Haris“, strávníkům brambory vařené v konvektomatě nechutnají a opravdu jsou jak lojovaté a našedlé.

      • Autor: javvulka

        Dobrý den, po delší době čtu diskusi a ohledně vaření brambor v konvektonatu musím velmi oponovat.Máme konvektomat už 7 let a nedovedeme si to už bez něho představit. Jezdí k nám děti z Prahy na týdenní pobyty. Ještě se nám nestalo, že by NĚKTERÁ z pani učitelek nebo z DĚTÍ řekly, že brambory vařené nebo pečené nejsou dobré. Dáváme je na děrovaný pekáč, trošku osolené. Při podávání sypeme na přání pažitkou. S pozdravem Jarka

    • Autor: zdenda

      To je báječný nápad s tím libečkem,to vyzkouším.Jen víc takových nápadů.Hezký večer

    • Autor: Alena R.

      Hezký den, vaříme v konvektomatu v perforovaných gastronádobách. Brambory prosolíme okmínujeme a musí se hodně promíchat. Na páru 25 min a jsme moc spokojené. Ve vodě jsmeje takhle nikdy neuvařily.

    • Autor: rohlik

      V konvektomatu se brambory nepřiklápějí poklicí,není důvod,máte je v děrovaných nádobách a vaří se v páře. Přeji hezký den

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se