Vaření brambor v konvektomatu
Milé kolegyně a kolegové, prosím Vás, vaříte-li brambory v konvektomatu, jakým způsobem je solíte? Podělíte se někdo s Vaší zkušeností?Děkuji
Pokud už vaříme v konv. brambory tak po slití normálně osolíme trošku víc okmínujeme, proházíme a zapneme. Ale abych pravdu řekla radějije vaříme ve vodě,pak nám nečernají a nemají takový lojový vzhled a jsou chutnější.V konv. to nejsou ty pravý vařený brambory.Asi tak
Dobrý den,brambory v konvektomatu vaříme stále a jsme s nimi nadmíru spokojeny.Vypereme je,dáme do děrovaných gastronádob.osolíme trochu více,mohou se okmínovat,promícháme,vaříme 30 min na páru.Hezký den
dobrý den my děláme taky brambory v konvektomatu a zdají se nám chutnější propláchneme je ,nakrájíme na menší kousky dáme do děravých gastronádob je třeba více osolit tak hrst do jedné gastron.promíchat ,vaříme na páru tak čtyřicet minut na 104st…..
Dobrý den, od té doby,co máme konvektomat jsme ani jinak nevařili. Musíte více solit prohodit a vysledek je jistý. Oproti tomu v kotli při delším výdeji máte ke konci,brambory na kaši. Přeji hezký den
Brambory vařené v páře v konvektomatu jsou daleko chutnější. Solíme tak jak píšou v předchozím
příspěvku. Také někdy dáme pod děrovanou GN ještě plnou s vodou, do které přidáme libeček. Krásně voní a výborně chutnají.
Dobrý den, po delší době čtu diskusi a ohledně vaření brambor v konvektonatu musím velmi oponovat.Máme konvektomat už 7 let a nedovedeme si to už bez něho představit. Jezdí k nám děti z Prahy na týdenní pobyty. Ještě se nám nestalo, že by NĚKTERÁ z pani učitelek nebo z DĚTÍ řekly, že brambory vařené nebo pečené nejsou dobré. Dáváme je na děrovaný pekáč, trošku osolené. Při podávání sypeme na přání pažitkou. S pozdravem Jarka
Hezký den, vaříme v konvektomatu v perforovaných gastronádobách. Brambory prosolíme okmínujeme a musí se hodně promíchat. Na páru 25 min a jsme moc spokojené. Ve vodě jsmeje takhle nikdy neuvařily.
Vaření brambor v konvektomatu
Autor: Vendula
Vaření brambor v konvektomatu
Milé kolegyně a kolegové, prosím Vás, vaříte-li brambory v konvektomatu, jakým způsobem je solíte? Podělíte se někdo s Vaší zkušeností?Děkuji
Autor: haris
Pokud už vaříme v konv. brambory tak po slití normálně osolíme trošku víc okmínujeme, proházíme a zapneme. Ale abych pravdu řekla radějije vaříme ve vodě,pak nám nečernají a nemají takový lojový vzhled a jsou chutnější.V konv. to nejsou ty pravý vařený brambory.Asi tak
Autor: zdenda
Dobrý den,brambory v konvektomatu vaříme stále a jsme s nimi nadmíru spokojeny.Vypereme je,dáme do děrovaných gastronádob.osolíme trochu více,mohou se okmínovat,promícháme,vaříme 30 min na páru.Hezký den
Autor: haaha
dobrý den my děláme taky brambory v konvektomatu a zdají se nám chutnější propláchneme je ,nakrájíme na menší kousky dáme do děravých gastronádob je třeba více osolit tak hrst do jedné gastron.promíchat ,vaříme na páru tak čtyřicet minut na 104st…..
Autor: rohlik
Dobrý den, od té doby,co máme konvektomat jsme ani jinak nevařili. Musíte více solit prohodit a vysledek je jistý. Oproti tomu v kotli při delším výdeji máte ke konci,brambory na kaši. Přeji hezký den
Autor: majka 1
Brambory vařené v páře v konvektomatu jsou daleko chutnější. Solíme tak jak píšou v předchozím
příspěvku. Také někdy dáme pod děrovanou GN ještě plnou s vodou, do které přidáme libeček. Krásně voní a výborně chutnají.
Autor: JnaH
přikláním se k „Haris“, strávníkům brambory vařené v konvektomatě nechutnají a opravdu jsou jak lojovaté a našedlé.
Autor: javvulka
Dobrý den, po delší době čtu diskusi a ohledně vaření brambor v konvektonatu musím velmi oponovat.Máme konvektomat už 7 let a nedovedeme si to už bez něho představit. Jezdí k nám děti z Prahy na týdenní pobyty. Ještě se nám nestalo, že by NĚKTERÁ z pani učitelek nebo z DĚTÍ řekly, že brambory vařené nebo pečené nejsou dobré. Dáváme je na děrovaný pekáč, trošku osolené. Při podávání sypeme na přání pažitkou. S pozdravem Jarka
Autor: zdenda
To je báječný nápad s tím libečkem,to vyzkouším.Jen víc takových nápadů.Hezký večer
Autor: Alena R.
Hezký den, vaříme v konvektomatu v perforovaných gastronádobách. Brambory prosolíme okmínujeme a musí se hodně promíchat. Na páru 25 min a jsme moc spokojené. Ve vodě jsmeje takhle nikdy neuvařily.
Autor: Aneta
A musí se přiklopit poklicí při vaření?
Autor: rohlik
V konvektomatu se brambory nepřiklápějí poklicí,není důvod,máte je v děrovaných nádobách a vaří se v páře. Přeji hezký den