Přeskočit na obsah

vaření rýže

  • Autor: xx

    vaření rýže
    Prosím o radu jak správně vařit rýži parboiled.Zda ji přemývat,namáčet a jak dlouho vařit.Děkuji za každou radu.

    • Autor: zdena

      Re: vaření rýže
      Rýži parboiled vaříme o trochu déle než rýži klasickou . Postup přípravy je také úplně stejný. Přeji hodně úspěchú.

    • Autor: hannicka01

      Re: vaření rýže
      rýži propláchneme ,dáme do příslušných nádob určených při vaření v konvektomatu , osolíme ,přidáme cibuli, hřebíček a  zalijeme vařící vodou a je to rýže se nalepí a je výborná .Doba vaření dle instrukcí „vaříme v konvektomatu“

    • Autor: Monika

      Re: vaření rýže
      Pokud se rýže parboiled pořádně nepromyje tak není chutná a mírně zapáchá. Doporučuji mýt tak dlouho, až je voda čirá. Jinak je výborná.

    • Autor: dd

      Re: vaření rýže
      my zas mame naopak problem s bilou ryzi.po uvareni neni sypka a po regeneraci uz vubec ne.

    • Autor: rici

      Re: vaření rýže
      Rýži parboiled vaříme tak jak těstoviny.Ve vřící vody mírně solené,je možno i ochucené vegetou,ji vařímedokud není akorát.Vodu scedíme a můžeme ihned podávat.Je krásně sypká a ještě nabyde.Není ji potřeba tolik jako rýže dlouhozrné.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se