Přeskočit na obsah

Vaříte moderně nebo jste propadli - více MF Dnes

  • Autor: Monik

    Vaříte moderně nebo jste propadli – více MF Dnes
    http://www.mfdnes.cz/ctecka.aspx#strana=16

    V dnešní MF DNES je článek na téma školní jídelny a přečtěte si, kde vaří na jedničku a kde je to propadák …

    • Autor: Profesor Žalud

      Moderně? A kdo posuzuje, co je „moderní“? Nějaká karikatura vyhrabaná z internetu, která se prohlásí za výživového poradce? Co je moderního na luštěninách, rýži, pohance a jáhlech? To je každodenní potrava chudých vrstev z dob Rakouska-Uherska, či dnešních obyvatel takových progresívních států jako Niger, Rwanda či Bangladéš.

      • Autor: janah

        Dobrý den pane profesore Žalude, napište
        20 jídel,která se mají zařazovat na jídelní lístky
        školních jídelen. Já i kolegyně se rádi budeme inspirovat.

      • Autor: Monik

        Tak profesore, pokud chceš vědět která „karitkatura“ – tak se dívej na Červné ovce. Česká televize se bude TESTU JÍDELEN v MF Dnes věnovat. Je čas vyjít z ilegality a přihlásit se, profesore, do televize či novin. Je zcela evidentní, že část „karikatur“ je stále anonymních. Jdu mlsat jáhly – je čas oběda. Tak dobrou chuť. A pište dále, miluji vaše přezdívky i příspěvky.

    • Autor: Sasanka

      Vyjít z ilegality-to se od nedočkáme, že pane profesore? váš styl už poznám i když se nepodepíšete. Návštěvníci této diskuse by měli vědět že tohoto pana „profesora“ nechtějí už v žádných novinách, protože sjeho články měli jen ostudu. Stačí trochu gůglit

      • Autor: Profesor Žalud

        No v zahraničních odborných časopisech moje články ostudu nedělají, vážená. Kdo se bude smát naposled, ten se bude smát nejlíp. A kdo aktuálně šíří pohádky o výživných cizrnách a pohankách, ten si ušije z ostudy kabát. A pokud se divíte mému stylu – tak tomu se vůbec nedivte, když se vyrojí „odborníci“, kteří chtějí, abychom stravování dětí v naší zemi vrátili 150 let zpátky do minulosti a živili je stravou pro terarijní zvířata.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se