Přeskočit na obsah

vybavení kuchyně

  • Autor: Zoja

    vybavení kuchyně
    Prosím Vás o radu – jak často se musí nechávat dělat revize zařízení (myčka, sporák, škrabka na brambory, digestoř, kotel, ….).
    Děkuju

    • Autor: pepinda

      Přenosné jednou za dva roky.Pevné si zařizuje zřizovatel a myslím,že také jednou za dva roky.

    • Autor: Sartuna

      Dobrý den,
      chtěla jsem se zeptat, jestli v některé kuchyni máte nářezák? Jaký typ a jak jste s ním spokojeni. Jak moc ho využíváte. děkuji

    • Autor: danunka

      Chtěla bych opravit pepindu,na přenosné zařízení v kuchyni (t.j. mixer, šlehač,a jiné) je revize povinná jednou za rok a né za dva roky jak uvádí pepinda. A Vy se Zojo ptáte na myčku, sporák a tak to jsou věci, které nepatří do přenosného zařízení, protože je pevně přiděláno k podlaze, tak se dělá zvlášť a to nezařizuje zřizovatel, ale ředitel právního subjektu a je povinné také jednou za rok.

    • Autor: lenek

      Dobrý den, prosím o radu, vedení školy chce zjistit, zda existuje předpis, jaké vybavení má mít kuchyň (jaké kotle, kuchyňské stroje a zařízení). Myslím si, že takový předpis neexistuje, pouze kapacitu vypočítám podle obsahu kotlů a jiných strojů. A jaké zařízení bude dodáno, podle toho mohu přizpůsobit jídelníček. Nebudu-li mít hnětač (vaříme 380 obědů, nebudu dělat knedlíky, ale koupím polotovar) apod.
      Díky

    • Autor: tara

      Přenosné se dělá jednou za rok a pevné 1x za 2 roky, revizní technik je povinnen uvádět na  revizní zprávu datum další revize. Nákup zařízení konzultujte s dodavatelem zařízení, kde jim uvedete kapacitu a kolik druhů jídel vaříte, jestli jste celodenní provoz atd., oni Vám to posoudí, je lepší kombinovat větší a menší kotle a smažky určitě berte konvektomaty.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se