vybavení kuchyně
Prosím Vás o radu – jak často se musí nechávat dělat revize zařízení (myčka, sporák, škrabka na brambory, digestoř, kotel, ….).
Děkuju
Chtěla bych opravit pepindu,na přenosné zařízení v kuchyni (t.j. mixer, šlehač,a jiné) je revize povinná jednou za rok a né za dva roky jak uvádí pepinda. A Vy se Zojo ptáte na myčku, sporák a tak to jsou věci, které nepatří do přenosného zařízení, protože je pevně přiděláno k podlaze, tak se dělá zvlášť a to nezařizuje zřizovatel, ale ředitel právního subjektu a je povinné také jednou za rok.
Dobrý den, prosím o radu, vedení školy chce zjistit, zda existuje předpis, jaké vybavení má mít kuchyň (jaké kotle, kuchyňské stroje a zařízení). Myslím si, že takový předpis neexistuje, pouze kapacitu vypočítám podle obsahu kotlů a jiných strojů. A jaké zařízení bude dodáno, podle toho mohu přizpůsobit jídelníček. Nebudu-li mít hnětač (vaříme 380 obědů, nebudu dělat knedlíky, ale koupím polotovar) apod.
Díky
Přenosné se dělá jednou za rok a pevné 1x za 2 roky, revizní technik je povinnen uvádět na revizní zprávu datum další revize. Nákup zařízení konzultujte s dodavatelem zařízení, kde jim uvedete kapacitu a kolik druhů jídel vaříte, jestli jste celodenní provoz atd., oni Vám to posoudí, je lepší kombinovat větší a menší kotle a smažky určitě berte konvektomaty.
vybavení kuchyně
Autor: Zoja
vybavení kuchyně
Prosím Vás o radu – jak často se musí nechávat dělat revize zařízení (myčka, sporák, škrabka na brambory, digestoř, kotel, ….).
Děkuju
Autor: pepinda
Přenosné jednou za dva roky.Pevné si zařizuje zřizovatel a myslím,že také jednou za dva roky.
Autor: Sartuna
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli v některé kuchyni máte nářezák? Jaký typ a jak jste s ním spokojeni. Jak moc ho využíváte. děkuji
Autor: danunka
Chtěla bych opravit pepindu,na přenosné zařízení v kuchyni (t.j. mixer, šlehač,a jiné) je revize povinná jednou za rok a né za dva roky jak uvádí pepinda. A Vy se Zojo ptáte na myčku, sporák a tak to jsou věci, které nepatří do přenosného zařízení, protože je pevně přiděláno k podlaze, tak se dělá zvlášť a to nezařizuje zřizovatel, ale ředitel právního subjektu a je povinné také jednou za rok.
Autor: lenek
Dobrý den, prosím o radu, vedení školy chce zjistit, zda existuje předpis, jaké vybavení má mít kuchyň (jaké kotle, kuchyňské stroje a zařízení). Myslím si, že takový předpis neexistuje, pouze kapacitu vypočítám podle obsahu kotlů a jiných strojů. A jaké zařízení bude dodáno, podle toho mohu přizpůsobit jídelníček. Nebudu-li mít hnětač (vaříme 380 obědů, nebudu dělat knedlíky, ale koupím polotovar) apod.
Díky
Autor: tara
Přenosné se dělá jednou za rok a pevné 1x za 2 roky, revizní technik je povinnen uvádět na revizní zprávu datum další revize. Nákup zařízení konzultujte s dodavatelem zařízení, kde jim uvedete kapacitu a kolik druhů jídel vaříte, jestli jste celodenní provoz atd., oni Vám to posoudí, je lepší kombinovat větší a menší kotle a smažky určitě berte konvektomaty.