Přeskočit na obsah

Výdej do jídlonosiče

  • Autor: Eva B.

    Výdej do jídlonosiče
    Chtěla bych Vás poprosit o radu jak ošetřit výdej do vlastních jídlonosičů. Všechny je přeumývat je při velkém množství nereálné. Při obnově HCCP mi pani poradila pořídit si od strávníků prohlášení o čistotě jídlonosičů. Máte někdo vzor takového prohlášení a řešíte podobný problém? Jsem v tomto oboru nováček a nechci podcenit žádné nebezpečí. Děkuji Eva

    • Autor: Martinka

      Re: Výdej do jídlonosiče
      My máme v řádu jídelny stanoveno, že do jídlonosičů se vydává od 11:15-11:30 – tedy před vlastním výdejem. Výdejní místo potom vydezinfikujeme a během výdeje ani po něm už do jídlonosiče nic nikomu nedám. Rodiče si na to rychle zvykli a nemáme s tím problém.

    • Autor: Eva B.

      Re: Výdej do jídlonosiče
      Děkuji za odpověď. Ještě se zeptám, plníte jídlonosiče přes výdejní okénko, nebo si je berete do výdejny? U nás je to přes okénko problém. Plníme jídlonosiče pro několik firem a charitu, je jich hodně a nejlépe to jde právě ve výdejně na k tomu určenému stolu. Byla jsem ale upozorněna že tímto způsobem mohu zavléci do kuchyně infekci.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se