výdej obědů
v naší ŠJ u mateřské školy kuchařky hned po uvaření vydávají dětem obědy. Všechny obědy jsou vydány mezi 12.00-12.20 po dobu výdeje polévky je hlavní chod na sporáku v hrnci. Nyní nám hygienička tvrdí že i po tuto krátkou dobu musí být pokrmy uchovávány v režonech – ve vodní lázni. Přijde mi to nesmyslné protože jídlo nestihne vychladnout ani na 60°C – měřily jsme to a potřebujem nakoupit spoustu jiných věcí. Nevíte někdo jestli se její tvrzení opírá o nějakou vyhlášku? (nenašla jsem nikde) Máme s touto hygieničkou bohužel zkušenost, že si na nás vymýšlí věci, které když jí vyvrátím, tak začne tvrdit že je to jen její doporučení. Díky
výdej obědů
Autor: brusinka
výdej obědů
v naší ŠJ u mateřské školy kuchařky hned po uvaření vydávají dětem obědy. Všechny obědy jsou vydány mezi 12.00-12.20 po dobu výdeje polévky je hlavní chod na sporáku v hrnci. Nyní nám hygienička tvrdí že i po tuto krátkou dobu musí být pokrmy uchovávány v režonech – ve vodní lázni. Přijde mi to nesmyslné protože jídlo nestihne vychladnout ani na 60°C – měřily jsme to a potřebujem nakoupit spoustu jiných věcí. Nevíte někdo jestli se její tvrzení opírá o nějakou vyhlášku? (nenašla jsem nikde) Máme s touto hygieničkou bohužel zkušenost, že si na nás vymýšlí věci, které když jí vyvrátím, tak začne tvrdit že je to jen její doporučení. Díky
Autor: Jitka
Re: výdej obědů
Pokud vám teplota neklesne pod 63 st. tak není co řešit, teplotu dodržujete a jakým způsobem to je vaše věc.
Autor: jarda
Re: výdej obědů
podle vyhlášky 602 platné od 1.1.2007 je dostačující teplota pro výdej 60 °C
Jarda
Autor: jarda
Re: výdej obědů
podle vyhlášky 602 platné od 1.1.2007 je dostačující teplota pro výdej 60 °C
Jarda