Přeskočit na obsah

Výdejky 2

  • Autor: Ajka

    Výdejky 2
    Jak dlouho uchováváte výdejky a kam je pak dáváte?

    • Autor: Jana

      Re: Výdejky 2
      Výdejky se uchovávají 3 roky a pak se udělá skartace

      • Autor: Kmaila

        Re: Výdejky 2
        Já výdejky mám v každé uzávěrce a všechny uzávěrky uchovávám 5 let, je to dobře ? Nebo 3 roky, a kde je to přesně napsané. Díky zdravím

    • Autor: Jana

      Re: Výdejky 2
      Výdejky se uchovávají 3 roky a pak se udělá skartace

      • Autor: Kmaila

        Re: Výdejky 2
        Já výdejky mám v každé uzávěrce a všechny uzávěrky uchovávám 5 let, je to dobře ? Nebo 3 roky, a kde je to přesně napsané. Díky zdravím

    • Autor: Jana

      Re: Výdejky 2
      Výdejky se uchovávají 3 roky a pak se udělá skartace

      • Autor: Kmaila

        Re: Výdejky 2
        Já výdejky mám v každé uzávěrce a všechny uzávěrky uchovávám 5 let, je to dobře ? Nebo 3 roky, a kde je to přesně napsané. Díky zdravím

    • Autor: cindy

      Re: Výdejky 2
      Podle archivního zákona se výdejky uchovávají 5 let, sklad.karty,výdejky,záznam strav,osob,faktury také 5 let.,jídelní lístky 1 rok,přihlášky strávníků 3 roky.

      • Autor: Anonymní

        Re: Výdejky 2
        Znáte číslo zákona a rok vydání? Děkuji

        • Autor: cindy

          Re: Výdejky 2
          číslo zákona bohužel neznám,ale archiv hl.města
          Prahy pořádá školení jak a co archivovat.Zkuste to tam.Určitě vám poradí.

        • Autor: František Adámek

          Re: Výdejky 2
          ZÁKON č. 499/2004 Sb. o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů

    • Autor: cindy

      Re: Výdejky 2
      Podle archivního zákona se výdejky uchovávají 5 let, sklad.karty,výdejky,záznam strav,osob,faktury také 5 let.,jídelní lístky 1 rok,přihlášky strávníků 3 roky.

      • Autor: Anonymní

        Re: Výdejky 2
        Znáte číslo zákona a rok vydání? Děkuji

        • Autor: cindy

          Re: Výdejky 2
          číslo zákona bohužel neznám,ale archiv hl.města
          Prahy pořádá školení jak a co archivovat.Zkuste to tam.Určitě vám poradí.

        • Autor: František Adámek

          Re: Výdejky 2
          ZÁKON č. 499/2004 Sb. o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů

    • Autor: cindy

      Re: Výdejky 2
      Podle archivního zákona se výdejky uchovávají 5 let, sklad.karty,výdejky,záznam strav,osob,faktury také 5 let.,jídelní lístky 1 rok,přihlášky strávníků 3 roky.

      • Autor: Anonymní

        Re: Výdejky 2
        Znáte číslo zákona a rok vydání? Děkuji

        • Autor: cindy

          Re: Výdejky 2
          číslo zákona bohužel neznám,ale archiv hl.města
          Prahy pořádá školení jak a co archivovat.Zkuste to tam.Určitě vám poradí.

        • Autor: František Adámek

          Re: Výdejky 2
          ZÁKON č. 499/2004 Sb. o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů

    • Autor: Anonymní

      Re: Výdejky 2
      Spisový a skartační řád musí mít vypracovaný každý ředitel na základě zákona č.499/2004 a v tom má uvedeny i lhůty na skartace pro ŠJ.

    • Autor: Anonymní

      Re: Výdejky 2
      Spisový a skartační řád musí mít vypracovaný každý ředitel na základě zákona č.499/2004 a v tom má uvedeny i lhůty na skartace pro ŠJ.

    • Autor: Anonymní

      Re: Výdejky 2
      Spisový a skartační řád musí mít vypracovaný každý ředitel na základě zákona č.499/2004 a v tom má uvedeny i lhůty na skartace pro ŠJ.

    • Autor: Evča

      Re: Výdejky 2
      Žádná věda, prostě to uschováme a za 5 let – tedy po skončení 5. roku, čili až 6. rok – to likvidujeme. Jinak – mají se zlikvidovat vyhozením DO STOUPY. Nevíte někdo,a co je to stoupa?

      • Autor: BLANKA

        Re: Výdejky 2
        sTOUPA JE JÁMA V ZEMI – obecně tedy rozumím, jakkoli se dotyčného materiálu zbavit. Jo, a stoupa bývá i hodně hluboká

    • Autor: Evča

      Re: Výdejky 2
      Žádná věda, prostě to uschováme a za 5 let – tedy po skončení 5. roku, čili až 6. rok – to likvidujeme. Jinak – mají se zlikvidovat vyhozením DO STOUPY. Nevíte někdo,a co je to stoupa?

      • Autor: BLANKA

        Re: Výdejky 2
        sTOUPA JE JÁMA V ZEMI – obecně tedy rozumím, jakkoli se dotyčného materiálu zbavit. Jo, a stoupa bývá i hodně hluboká

    • Autor: Evča

      Re: Výdejky 2
      Žádná věda, prostě to uschováme a za 5 let – tedy po skončení 5. roku, čili až 6. rok – to likvidujeme. Jinak – mají se zlikvidovat vyhozením DO STOUPY. Nevíte někdo,a co je to stoupa?

      • Autor: BLANKA

        Re: Výdejky 2
        sTOUPA JE JÁMA V ZEMI – obecně tedy rozumím, jakkoli se dotyčného materiálu zbavit. Jo, a stoupa bývá i hodně hluboká

    • Autor: Nela

      Re: Výdejky 2
      Můžete někdo poradit jak je to ze zapisováním čísel norem do výdejek?Musím do každé výdejky zapisovat stále se opakující jako například u čaje a pečiva?A jak je to u hlavních jídel,kdy podobnost s normami dvacet let starých není vůbec žádná.Samozřejmně dodržujeme váhy masa a příloh,ale jak je to u ostatních surovin,které tam vůbec nejsou.

      • Autor: Radka

        Re: Výdejky 2
        Čísla norem opisujeme stále dokola. Používáme normy i paní Cábové, ty mají červený nebo modrý obal. Podle toho je označení ve výdejce M nebo Č + číslo stránky z receptur. Měl by na to být vypracovaný vnitřní předpis, ale ten nosím stále jenom v hlavě.

    • Autor: Nela

      Re: Výdejky 2
      Můžete někdo poradit jak je to ze zapisováním čísel norem do výdejek?Musím do každé výdejky zapisovat stále se opakující jako například u čaje a pečiva?A jak je to u hlavních jídel,kdy podobnost s normami dvacet let starých není vůbec žádná.Samozřejmně dodržujeme váhy masa a příloh,ale jak je to u ostatních surovin,které tam vůbec nejsou.

      • Autor: Radka

        Re: Výdejky 2
        Čísla norem opisujeme stále dokola. Používáme normy i paní Cábové, ty mají červený nebo modrý obal. Podle toho je označení ve výdejce M nebo Č + číslo stránky z receptur. Měl by na to být vypracovaný vnitřní předpis, ale ten nosím stále jenom v hlavě.

    • Autor: Nela

      Re: Výdejky 2
      Můžete někdo poradit jak je to ze zapisováním čísel norem do výdejek?Musím do každé výdejky zapisovat stále se opakující jako například u čaje a pečiva?A jak je to u hlavních jídel,kdy podobnost s normami dvacet let starých není vůbec žádná.Samozřejmně dodržujeme váhy masa a příloh,ale jak je to u ostatních surovin,které tam vůbec nejsou.

      • Autor: Radka

        Re: Výdejky 2
        Čísla norem opisujeme stále dokola. Používáme normy i paní Cábové, ty mají červený nebo modrý obal. Podle toho je označení ve výdejce M nebo Č + číslo stránky z receptur. Měl by na to být vypracovaný vnitřní předpis, ale ten nosím stále jenom v hlavě.

    • Autor: zdena

      Re: Výdejky 2
      Prosím o radu,kdo píšete výdejky ručně, napište, napište kde je kupujete.Děkuji.

      • Autor: Zdena

        Re: Výdejky 2
        Já objednávám poštou na adrese : Tiskárny B.N.B. spol.s.r.o.,ul.Náchodská 446.,549 32 Velké Poříčí.Je tam pan Kříž,velice ochotný pán.Tel.491 482 267 nebo 491 481 916.Fax: 491482 686.Tisknou vše,není problém.

      • Autor: fialka

        Re: Výdejky 2
        Já si výdejky jednoduše nakopíruji a nic nesháním.Pěkný den.

    • Autor: zdena l

      Re: Výdejky 2
      Strašně moc děkuji za rady.krásný den

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se