Re: Výdejky 2
Podle archivního zákona se výdejky uchovávají 5 let, sklad.karty,výdejky,záznam strav,osob,faktury také 5 let.,jídelní lístky 1 rok,přihlášky strávníků 3 roky.
Re: Výdejky 2
Podle archivního zákona se výdejky uchovávají 5 let, sklad.karty,výdejky,záznam strav,osob,faktury také 5 let.,jídelní lístky 1 rok,přihlášky strávníků 3 roky.
Re: Výdejky 2
Podle archivního zákona se výdejky uchovávají 5 let, sklad.karty,výdejky,záznam strav,osob,faktury také 5 let.,jídelní lístky 1 rok,přihlášky strávníků 3 roky.
Re: Výdejky 2
Žádná věda, prostě to uschováme a za 5 let – tedy po skončení 5. roku, čili až 6. rok – to likvidujeme. Jinak – mají se zlikvidovat vyhozením DO STOUPY. Nevíte někdo,a co je to stoupa?
Re: Výdejky 2
Žádná věda, prostě to uschováme a za 5 let – tedy po skončení 5. roku, čili až 6. rok – to likvidujeme. Jinak – mají se zlikvidovat vyhozením DO STOUPY. Nevíte někdo,a co je to stoupa?
Re: Výdejky 2
Žádná věda, prostě to uschováme a za 5 let – tedy po skončení 5. roku, čili až 6. rok – to likvidujeme. Jinak – mají se zlikvidovat vyhozením DO STOUPY. Nevíte někdo,a co je to stoupa?
Re: Výdejky 2
Můžete někdo poradit jak je to ze zapisováním čísel norem do výdejek?Musím do každé výdejky zapisovat stále se opakující jako například u čaje a pečiva?A jak je to u hlavních jídel,kdy podobnost s normami dvacet let starých není vůbec žádná.Samozřejmně dodržujeme váhy masa a příloh,ale jak je to u ostatních surovin,které tam vůbec nejsou.
Re: Výdejky 2
Čísla norem opisujeme stále dokola. Používáme normy i paní Cábové, ty mají červený nebo modrý obal. Podle toho je označení ve výdejce M nebo Č + číslo stránky z receptur. Měl by na to být vypracovaný vnitřní předpis, ale ten nosím stále jenom v hlavě.
Re: Výdejky 2
Můžete někdo poradit jak je to ze zapisováním čísel norem do výdejek?Musím do každé výdejky zapisovat stále se opakující jako například u čaje a pečiva?A jak je to u hlavních jídel,kdy podobnost s normami dvacet let starých není vůbec žádná.Samozřejmně dodržujeme váhy masa a příloh,ale jak je to u ostatních surovin,které tam vůbec nejsou.
Re: Výdejky 2
Čísla norem opisujeme stále dokola. Používáme normy i paní Cábové, ty mají červený nebo modrý obal. Podle toho je označení ve výdejce M nebo Č + číslo stránky z receptur. Měl by na to být vypracovaný vnitřní předpis, ale ten nosím stále jenom v hlavě.
Re: Výdejky 2
Můžete někdo poradit jak je to ze zapisováním čísel norem do výdejek?Musím do každé výdejky zapisovat stále se opakující jako například u čaje a pečiva?A jak je to u hlavních jídel,kdy podobnost s normami dvacet let starých není vůbec žádná.Samozřejmně dodržujeme váhy masa a příloh,ale jak je to u ostatních surovin,které tam vůbec nejsou.
Re: Výdejky 2
Čísla norem opisujeme stále dokola. Používáme normy i paní Cábové, ty mají červený nebo modrý obal. Podle toho je označení ve výdejce M nebo Č + číslo stránky z receptur. Měl by na to být vypracovaný vnitřní předpis, ale ten nosím stále jenom v hlavě.
Výdejky 2
Autor: Ajka
Výdejky 2
Jak dlouho uchováváte výdejky a kam je pak dáváte?
Autor: Jana
Re: Výdejky 2
Výdejky se uchovávají 3 roky a pak se udělá skartace
Autor: Kmaila
Re: Výdejky 2
Já výdejky mám v každé uzávěrce a všechny uzávěrky uchovávám 5 let, je to dobře ? Nebo 3 roky, a kde je to přesně napsané. Díky zdravím
Autor: Jana
Re: Výdejky 2
Výdejky se uchovávají 3 roky a pak se udělá skartace
Autor: Kmaila
Re: Výdejky 2
Já výdejky mám v každé uzávěrce a všechny uzávěrky uchovávám 5 let, je to dobře ? Nebo 3 roky, a kde je to přesně napsané. Díky zdravím
Autor: Jana
Re: Výdejky 2
Výdejky se uchovávají 3 roky a pak se udělá skartace
Autor: Kmaila
Re: Výdejky 2
Já výdejky mám v každé uzávěrce a všechny uzávěrky uchovávám 5 let, je to dobře ? Nebo 3 roky, a kde je to přesně napsané. Díky zdravím
Autor: cindy
Re: Výdejky 2
Podle archivního zákona se výdejky uchovávají 5 let, sklad.karty,výdejky,záznam strav,osob,faktury také 5 let.,jídelní lístky 1 rok,přihlášky strávníků 3 roky.
Autor: Anonymní
Re: Výdejky 2
Znáte číslo zákona a rok vydání? Děkuji
Autor: cindy
Re: Výdejky 2
číslo zákona bohužel neznám,ale archiv hl.města
Prahy pořádá školení jak a co archivovat.Zkuste to tam.Určitě vám poradí.
Autor: František Adámek
Re: Výdejky 2
ZÁKON č. 499/2004 Sb. o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů
Autor: cindy
Re: Výdejky 2
Podle archivního zákona se výdejky uchovávají 5 let, sklad.karty,výdejky,záznam strav,osob,faktury také 5 let.,jídelní lístky 1 rok,přihlášky strávníků 3 roky.
Autor: Anonymní
Re: Výdejky 2
Znáte číslo zákona a rok vydání? Děkuji
Autor: cindy
Re: Výdejky 2
číslo zákona bohužel neznám,ale archiv hl.města
Prahy pořádá školení jak a co archivovat.Zkuste to tam.Určitě vám poradí.
Autor: František Adámek
Re: Výdejky 2
ZÁKON č. 499/2004 Sb. o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů
Autor: cindy
Re: Výdejky 2
Podle archivního zákona se výdejky uchovávají 5 let, sklad.karty,výdejky,záznam strav,osob,faktury také 5 let.,jídelní lístky 1 rok,přihlášky strávníků 3 roky.
Autor: Anonymní
Re: Výdejky 2
Znáte číslo zákona a rok vydání? Děkuji
Autor: cindy
Re: Výdejky 2
číslo zákona bohužel neznám,ale archiv hl.města
Prahy pořádá školení jak a co archivovat.Zkuste to tam.Určitě vám poradí.
Autor: František Adámek
Re: Výdejky 2
ZÁKON č. 499/2004 Sb. o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů
Autor: Anonymní
Re: Výdejky 2
Spisový a skartační řád musí mít vypracovaný každý ředitel na základě zákona č.499/2004 a v tom má uvedeny i lhůty na skartace pro ŠJ.
Autor: Anonymní
Re: Výdejky 2
Spisový a skartační řád musí mít vypracovaný každý ředitel na základě zákona č.499/2004 a v tom má uvedeny i lhůty na skartace pro ŠJ.
Autor: Anonymní
Re: Výdejky 2
Spisový a skartační řád musí mít vypracovaný každý ředitel na základě zákona č.499/2004 a v tom má uvedeny i lhůty na skartace pro ŠJ.
Autor: Evča
Re: Výdejky 2
Žádná věda, prostě to uschováme a za 5 let – tedy po skončení 5. roku, čili až 6. rok – to likvidujeme. Jinak – mají se zlikvidovat vyhozením DO STOUPY. Nevíte někdo,a co je to stoupa?
Autor: BLANKA
Re: Výdejky 2
sTOUPA JE JÁMA V ZEMI – obecně tedy rozumím, jakkoli se dotyčného materiálu zbavit. Jo, a stoupa bývá i hodně hluboká
Autor: pavla
Re: Výdejky 2
stoupa je stroj na drcení a rozmělňování
Autor: Evča
Re: Výdejky 2
Žádná věda, prostě to uschováme a za 5 let – tedy po skončení 5. roku, čili až 6. rok – to likvidujeme. Jinak – mají se zlikvidovat vyhozením DO STOUPY. Nevíte někdo,a co je to stoupa?
Autor: BLANKA
Re: Výdejky 2
sTOUPA JE JÁMA V ZEMI – obecně tedy rozumím, jakkoli se dotyčného materiálu zbavit. Jo, a stoupa bývá i hodně hluboká
Autor: pavla
Re: Výdejky 2
stoupa je stroj na drcení a rozmělňování
Autor: Evča
Re: Výdejky 2
Žádná věda, prostě to uschováme a za 5 let – tedy po skončení 5. roku, čili až 6. rok – to likvidujeme. Jinak – mají se zlikvidovat vyhozením DO STOUPY. Nevíte někdo,a co je to stoupa?
Autor: BLANKA
Re: Výdejky 2
sTOUPA JE JÁMA V ZEMI – obecně tedy rozumím, jakkoli se dotyčného materiálu zbavit. Jo, a stoupa bývá i hodně hluboká
Autor: pavla
Re: Výdejky 2
stoupa je stroj na drcení a rozmělňování
Autor: Nela
Re: Výdejky 2
Můžete někdo poradit jak je to ze zapisováním čísel norem do výdejek?Musím do každé výdejky zapisovat stále se opakující jako například u čaje a pečiva?A jak je to u hlavních jídel,kdy podobnost s normami dvacet let starých není vůbec žádná.Samozřejmně dodržujeme váhy masa a příloh,ale jak je to u ostatních surovin,které tam vůbec nejsou.
Autor: Radka
Re: Výdejky 2
Čísla norem opisujeme stále dokola. Používáme normy i paní Cábové, ty mají červený nebo modrý obal. Podle toho je označení ve výdejce M nebo Č + číslo stránky z receptur. Měl by na to být vypracovaný vnitřní předpis, ale ten nosím stále jenom v hlavě.
Autor: Nela
Re: Výdejky 2
Můžete někdo poradit jak je to ze zapisováním čísel norem do výdejek?Musím do každé výdejky zapisovat stále se opakující jako například u čaje a pečiva?A jak je to u hlavních jídel,kdy podobnost s normami dvacet let starých není vůbec žádná.Samozřejmně dodržujeme váhy masa a příloh,ale jak je to u ostatních surovin,které tam vůbec nejsou.
Autor: Radka
Re: Výdejky 2
Čísla norem opisujeme stále dokola. Používáme normy i paní Cábové, ty mají červený nebo modrý obal. Podle toho je označení ve výdejce M nebo Č + číslo stránky z receptur. Měl by na to být vypracovaný vnitřní předpis, ale ten nosím stále jenom v hlavě.
Autor: Nela
Re: Výdejky 2
Můžete někdo poradit jak je to ze zapisováním čísel norem do výdejek?Musím do každé výdejky zapisovat stále se opakující jako například u čaje a pečiva?A jak je to u hlavních jídel,kdy podobnost s normami dvacet let starých není vůbec žádná.Samozřejmně dodržujeme váhy masa a příloh,ale jak je to u ostatních surovin,které tam vůbec nejsou.
Autor: Radka
Re: Výdejky 2
Čísla norem opisujeme stále dokola. Používáme normy i paní Cábové, ty mají červený nebo modrý obal. Podle toho je označení ve výdejce M nebo Č + číslo stránky z receptur. Měl by na to být vypracovaný vnitřní předpis, ale ten nosím stále jenom v hlavě.
Autor: zdena
Re: Výdejky 2
Prosím o radu,kdo píšete výdejky ručně, napište, napište kde je kupujete.Děkuji.
Autor: Zdena
Re: Výdejky 2
Já objednávám poštou na adrese : Tiskárny B.N.B. spol.s.r.o.,ul.Náchodská 446.,549 32 Velké Poříčí.Je tam pan Kříž,velice ochotný pán.Tel.491 482 267 nebo 491 481 916.Fax: 491482 686.Tisknou vše,není problém.
Autor: fialka
Re: Výdejky 2
Já si výdejky jednoduše nakopíruji a nic nesháním.Pěkný den.
Autor: zdena l
Re: Výdejky 2
Strašně moc děkuji za rady.krásný den