Přeskočit na obsah

Výkazy 2022

• Autor: Sophia

Výkazy 2022
    Dobrý den, možná je ještě trochu brzy,ale jsem krátce vedoucí jídelny na zš a čekají mě výkazy. Jenže já o tom nemám sebemenšího ponětí co mě čeká a co se ode mě chce. Prosím nenašla by se tady hodná duše, která by mi vysvětlila co mě čeká ??? Kde sáhnout pro informace a co se vyplňuje. Nerada bych to pak dělala se stresem na poslední chvíli. Mockrát děkuji

• Autor: MAJA1

veškeré údaje ke škole jsou v loňském výkazu a pokud máte vis Plzeň správně nastavený tak vyjedou sestavy ve výkazu o činnost, lze si to vyzkoušet už teď. Tak žádný strach.

• Autor: HK

Program z -ware to má také??Děkuji

• Autor: ivka6

Na stránkách MŠMT je v záložce statistické zjišťování metodika k vyplňování – pokyny a vysvětlivky a i výkaz čistý bez vyplněný. Je to dost podrobné, určitě to zvládnete. Důležité je mít sečtenou uvařenou a vydanou stravu za vytipované období a podle přihlášek zapsané strávníky dle typu školy. Jestli jídlo někam vozíte, tak pak musí souhlasit údaje vykázané u vás i s tím, co vykáže výdejna.

• Autor: Mila

A program Barda to má také? Děkuji Mila

• Autor: Pepča

Když si najedete spotřební koš zvolíte si časové období a dáte tisk počtu objednaných porcí. Dokonce už tam jsou i dospělí.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se