Přeskočit na obsah

Výpočet nákladů na jeden oběd

  • Autor: knedlík

    Výpočet nákladů na jeden oběd
    Dobrý den, nastoupila jsem letos v lednu jako vedoucí jídelny a zatím ve spoustě věcí tápu. Může mi někdo prosím poradit z čeho přesně a jak se vypočítávají náklady na jeden oběd, tj. věcná režie, osobní. Podle čeho mám postupovat, abych došla k ceně za jeden oběd. Stačí odkaz, kde bych to přesně našla. Moc děkuji

    • Autor: exitkaaa

      16. 1. sem byl vložen na toto téma příspěvek https://jidelny.cz/show.aspx?id=1306

    • Autor: já

      Dobrý den, cena 1 oběda se skládá : norma+mzdový náklad + věcný náklad(režie)+zisk (proVás či provozovatele, záleží na něm, kolik Vám nechá), ale musíte mít ve ŠJ po předchozí paní vedoucí „Kalkulační list! ve kterém si vše vyčtete. Hezký den

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se